Am fiert bucatile de pui pana a cazut carnea dupa oase.Spre sfarsit am am adaugat legumele intregi si le-am fiert impreuna cu carnea.Cand am terminat cu fiertul am scos carnea si am facut-o bucati mai mici iar supa am strecurat-o.Morcovul l-am taiat rondele subtiri si l-am adaugat in supa caci parea prea trista si necolorata. Dupa ce am strecurat supa si am facut carnea bucati mai mici am mai lasat oala pe foc si in timpul acesta am facut compozitia de galuste.Am batut cele 2 oua bine si am adaugat grisul lingura cu lingura.La a 12-a lingura am hotarat ca este suficient.Lingura cu gris a fost rasa, nu cu varf. O sa iasa ca o crema nu prea tare.Am citit undeva ca este important ca supa sa nu fiarba atunci cand punem compozitia de galuste.Asa ca am tras oala dupa foc in timp ce puneam compozitia.Au iesit ferme, nu s-au imprastiat prin oala (ca alte dati :)) si foarte pufoase. La sfarsit am adaugat patranjelul tocat marunt. Pofta buna!
Gustoasa,multumesc pt. reteta. Gatesc de ...cativa ani,dar de cate ori gatesc imi arunc ochii pe cate o reteta si nu de putine ori ,improvizez . .......................................................................................................... Eu gatesc ,eu mananc si se intampla sa mai invit pe cate cineva la masa si nimeni pana acum nu a lasat ceva in farfurie.
Comentarii (35):
Eu adaug si pastarnac. Da o aroma deosebita.
:)
La pamant! Warza cu W de la Wegas Tauren!
Excelenta, simpla si buna
Gustoasa,multumesc pt. reteta.
Gatesc de ...cativa ani,dar de cate ori gatesc imi arunc ochii pe cate o reteta si nu de putine ori ,improvizez .
..........................................................................................................
Eu gatesc ,eu mananc si se intampla sa mai invit pe cate cineva la masa si nimeni pana acum nu a lasat ceva in farfurie.
Geniala
Fain
De pe oase...in romana!
Buuuna!
BRAVO SIMPLU SI GUSTOS