Ciorba de pui cu galuste

Ingrediente
6
ciorba:
galuste:
Preparare
Preparare25 min
Gătire35 min
- Morcovul rondele, telina cuburi si ceapa taiata marunt se calesc in putin ulei. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga tacamurile de pui si se toarna 2-3 L apa.
- Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga rosiile decojite si taiate cuburi, dafinul, zaharul, sarea si boabele de piper. Se fierbe la foc mediu pana carnea este gata , iar in ultimele 15 minute de fierbere se pune in ciorba si ardeiul taiat cuburi.
- Albusurile se bat pana fac un pic de spuma, se freaca cu galbenusurile si se amesteca bine cu cele 8 linguri de gris si cu putina sare. Pasta obtinuta se lasa sa se odihneasca pentru 10 minute.
- Se da focul mai incet si se adauga frunzele de leustean si galustele cu ajutorul unei linguri umezite. Se mai tine pe foc inca 5 minute, apoi se adauga un pahar cu apa rece, se pune capacul si se stinge focul.
- Dupa pofte si gusturi, ciorba se poate acri cu otet, zeama de lamaie sau chiar iaurt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Mmm bunaa
Punctează această reţetă