Ciorba de pui

Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Puiul curatat si spalat, taiat in bucati potrivite, se pune la fiert intr-o oala cu ~ 3 litri de apa.Se va aduna spuma si se lasa sa fiarba pentru 20 minute.
- Intre timp curatam, si tocam marunt legumele.
Le adauga si pe ele in oala si mai fierbem pentru 30 minute. - Intre timp fierbem borsul separat si calim bulionul sau rosiile tocate marunt in 2 linguri de ulei.Adaugam in oala bulionul calit, amestecam si lasam 5 minute dupa care adaugam si borsul.
- Condimentam cu sare sau o lingurita de delikat.
Tocam marunt legaturile de patrunjel si leustean, le adaugam in oala si stingem focul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
17/04/2015
Supa e delicioasa dar putem pune si orez sau tocmagei daca alegem variants cu rosii dar daca alegem varianta cu bullion putem pune orez ! dar a cost foarte foarte gustos ! excellent !!!!!!!!!
am gătit această rețetă