Puiul curatat si spalat, taiat in bucati potrivite, se pune la fiert intr-o oala cu ~ 3 litri de apa.Se va aduna spuma si se lasa sa fiarba pentru 20 minute.
Intre timp curatam, si tocam marunt legumele. Le adauga si pe ele in oala si mai fierbem pentru 30 minute.
Intre timp fierbem borsul separat si calim bulionul sau rosiile tocate marunt in 2 linguri de ulei.Adaugam in oala bulionul calit, amestecam si lasam 5 minute dupa care adaugam si borsul.
Condimentam cu sare sau o lingurita de delikat. Tocam marunt legaturile de patrunjel si leustean, le adaugam in oala si stingem focul.
Supa e delicioasa dar putem pune si orez sau tocmagei daca alegem variants cu rosii dar daca alegem varianta cu bullion putem pune orez ! dar a cost foarte foarte gustos ! excellent !!!!!!!!!
Comentarii (13):
Superb
Va mulțumesc pentru ajutor! O ciorba delicioasa!!!
O reteta simpla si foarte buna.multumesc.
Sa am pofta si voi la fel multumesc
Supa e delicioasa dar putem pune si orez sau tocmagei daca alegem variants cu rosii dar daca alegem varianta cu bullion putem pune orez ! dar a cost foarte foarte gustos ! excellent !!!!!!!!!
Foarte gustoasa trebuie sa fie .... :P
Excelent!
Simpla si gustoasa, ca orice reteta reusita
Nicio stea nu ar merita - pentru delikat!!
Foarte gustoasa !