Ciorba de pui

Ciorba de pui
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Puiul curatat si spalat, taiat in bucati potrivite, se pune la fiert intr-o oala cu ~ 3 litri de apa.Se va aduna spuma si se lasa sa fiarba pentru 20 minute.
  • Intre timp curatam, si tocam marunt legumele.
    Le adauga si pe ele in oala si mai fierbem pentru 30 minute.
  • Intre timp fierbem borsul separat si calim bulionul sau rosiile tocate marunt in 2 linguri de ulei.Adaugam in oala bulionul calit, amestecam si lasam 5 minute dupa care adaugam si borsul.
  • Condimentam cu sare sau o lingurita de delikat.
    Tocam marunt legaturile de patrunjel si leustean, le adaugam in oala si stingem focul.
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
30/10/2016

Superb

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
04/10/2016

Va mulțumesc pentru ajutor! O ciorba delicioasa!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
22/09/2015

O reteta simpla si foarte buna.multumesc.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/07/2015

Sa am pofta si voi la fel multumesc

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
17/04/2015

Supa e delicioasa dar putem pune si orez sau tocmagei daca alegem variants cu rosii dar daca alegem varianta cu bullion putem pune orez ! dar a cost foarte foarte gustos ! excellent !!!!!!!!!

am gătit această rețetă
(0) (1) abuz
09/12/2013

Foarte gustoasa trebuie sa fie .... :P

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
07/11/2015

Excelent!

(0) (0) abuz
31/05/2015

Simpla si gustoasa, ca orice reteta reusita

(0) (0) abuz
15/05/2015

Nicio stea nu ar merita - pentru delikat!!

(0) (1) abuz
11/02/2014

Foarte gustoasa !

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2