Petitchef

Ciorba cu pui de tara si bors

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Aceasta ciorba iese foarte buna si fara bors.Punem puiul la fiert, il tin 1 ora pana se mai fragezeste carnea, si luam spuma de deasupra. O sa observati ca ramane foarte multa grasime pe care o puteti lua odata cu spuma.
  • Pana atunci taiem legumele: radem morcovul pe razatoare, ceapa taiata marunt, cartofii cubulete, telina cubulete si ardeiul tot cubulete.
  • Cand este fiert puiul punem legumele in oala, daca aveti 1 crenguta de telina sau leustean o puteti adauga si pe acesta.
    Peste 10 min adaugam si orezul spalat bine pentru a nu ingrosa ciorba,apoi punem sarea sau delikatul.
  • Dupa 10 minute punem 1 - 2lg de bulion si borsul dupa gust. La Bors Magic pus 2 lingurite.
    Lasam sa fiarba inca 10 minute.Gustam si potrivim de sare dupa care oprim focul si punem deasupra patrunjelul si leusteanul taiat marunt.


Poze

Ciorba cu pui de tara si bors
Ciorba cu pui de tara si bors - poza 2

Întrebări:




Comentarii (20):

bobo, 19/12/2018

Praf

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
13/10/2016

Fff bunăăăăăăăăăăăăăăăăăă

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
01/09/2016

F buna bv bv bv bv bv bv bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/08/2013

Foarte gustoooos.cu respect valentin.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Stefan, 01/07/2019

La cantități ai uitat de pui.
Zarzavatul se pune cănd carnea de pui e fiartă pe jumătate.
Verdeața pentru aromatizare se pune la sfârșit.

(1) (0) Abuz
04/01/2017

Va multumesc pt retete si ciorba e minunata.Multa sanatate si respect.

(0) (0) Abuz
27/06/2015

Oreteta comvenabila

(0) (0) Abuz
princess19, 17/04/2015

In momentul asta o fac ;) suna excelent. sper sa iaba buna

(0) (0) Abuz
04/12/2014

Super... inca nu am mancat, doar am gustat ca tre sa mai fiarba 5 10 min dar deja sunt impersionat ce miros si ce gust bun are.....

(0) (0) Abuz
02/10/2014

O voi incerca sper sa imi uimesc socri cu aceasta delicioasa reteta

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-petitchef
Pui la cuptor-petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează