Aceasta ciorba iese foarte buna si fara bors.Punem puiul la fiert, il tin 1 ora pana se mai fragezeste carnea, si luam spuma de deasupra. O sa observati ca ramane foarte multa grasime pe care o puteti lua odata cu spuma.
Pana atunci taiem legumele: radem morcovul pe razatoare, ceapa taiata marunt, cartofii cubulete, telina cubulete si ardeiul tot cubulete.
Cand este fiert puiul punem legumele in oala, daca aveti 1 crenguta de telina sau leustean o puteti adauga si pe acesta. Peste 10 min adaugam si orezul spalat bine pentru a nu ingrosa ciorba,apoi punem sarea sau delikatul.
Dupa 10 minute punem 1 - 2lg de bulion si borsul dupa gust. La Bors Magic pus 2 lingurite. Lasam sa fiarba inca 10 minute.Gustam si potrivim de sare dupa care oprim focul si punem deasupra patrunjelul si leusteanul taiat marunt.
Comentarii (20):
Praf
Fff bunăăăăăăăăăăăăăăăăăă
F buna bv bv bv bv bv bv bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Foarte gustoooos.cu respect valentin.
La cantități ai uitat de pui.
Zarzavatul se pune cănd carnea de pui e fiartă pe jumătate.
Verdeața pentru aromatizare se pune la sfârșit.
Va multumesc pt retete si ciorba e minunata.Multa sanatate si respect.
Oreteta comvenabila
In momentul asta o fac ;) suna excelent. sper sa iaba buna
Super... inca nu am mancat, doar am gustat ca tre sa mai fiarba 5 10 min dar deja sunt impersionat ce miros si ce gust bun are.....
O voi incerca sper sa imi uimesc socri cu aceasta delicioasa reteta