Ciorba cu pui de tara si bors
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Aceasta ciorba iese foarte buna si fara bors.Punem puiul la fiert, il tin 1 ora pana se mai fragezeste carnea, si luam spuma de deasupra. O sa observati ca ramane foarte multa grasime pe care o puteti lua odata cu spuma.
- Pana atunci taiem legumele: radem morcovul pe razatoare, ceapa taiata marunt, cartofii cubulete, telina cubulete si ardeiul tot cubulete.
- Cand este fiert puiul punem legumele in oala, daca aveti 1 crenguta de telina sau leustean o puteti adauga si pe acesta.
Peste 10 min adaugam si orezul spalat bine pentru a nu ingrosa ciorba,apoi punem sarea sau delikatul. - Dupa 10 minute punem 1 - 2lg de bulion si borsul dupa gust. La Bors Magic pus 2 lingurite.
Lasam sa fiarba inca 10 minute.Gustam si potrivim de sare dupa care oprim focul si punem deasupra patrunjelul si leusteanul taiat marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
01/09/2016
F buna bv bv bv bv bv bv bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
am gătit această rețetă
Stefan,
01/07/2019
La cantități ai uitat de pui.
Zarzavatul se pune cănd carnea de pui e fiartă pe jumătate.
Verdeața pentru aromatizare se pune la sfârșit.
P
04/12/2014
Super... inca nu am mancat, doar am gustat ca tre sa mai fiarba 5 10 min dar deja sunt impersionat ce miros si ce gust bun are.....