Ciorba cu pui de tara si bors

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
bobo, 19/12/2018

Praf

am gătit această rețetă
(0) (1) abuz
13/10/2016

Fff bunăăăăăăăăăăăăăăăăăă

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
01/09/2016

F buna bv bv bv bv bv bv bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
19/08/2013

Foarte gustoooos.cu respect valentin.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Stefan, 01/07/2019

La cantități ai uitat de pui.
Zarzavatul se pune cănd carnea de pui e fiartă pe jumătate.
Verdeața pentru aromatizare se pune la sfârșit.

(1) (0) abuz
04/01/2017

Va multumesc pt retete si ciorba e minunata.Multa sanatate si respect.

(0) (0) abuz
27/06/2015

Oreteta comvenabila

(0) (0) abuz
princess19, 17/04/2015

In momentul asta o fac ;) suna excelent. sper sa iaba buna

(0) (0) abuz
04/12/2014

Super... inca nu am mancat, doar am gustat ca tre sa mai fiarba 5 10 min dar deja sunt impersionat ce miros si ce gust bun are.....

(0) (0) abuz
02/10/2014

O voi incerca sper sa imi uimesc socri cu aceasta delicioasa reteta

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+