Bună seara, Am și eu o întrebare, când pun gălustile la fiert, sa micșorez flacăra la aragaz ca să nu mi se sfărâme găluștile sau nu e nevoie? Mulțumesc
Răspuns:Buna seara,cand puneti galustele supa trebuie sa fiarba la foc mic,altfel galustele se for farama.
Ciuperci in supa asta sant bine venite?
Răspuns:Nu am incercat nici o data varianta cu ciuperci.Dar fiecare poate adauga ce doreste in plus.Cred ca va fi delicioasa si cu ciuperci.
Buna eu am facut reteta dar mi s-au sfarmat galustele si nu inteleg dc,ca doar am facut exact cum scrie,imi puteti da un sfat?
Răspuns:Eu bat ouale bine cu un tel,apoi adaug sare si grisul in ploaie unde mestec cu lingura.Apoi le las circa 10 minute sa se unfle grisul.Iau circa un sfert din aluat cu lingura si pun in oala care fierbe,apoi ud lingura in supa de fiecare data sa nu se lipeasca compozitia.Le las sa fiarba bine pana cand grisul este fiert.
E supa mea preferata, pacat ca-mi ies galustile tari , nu pufoase, de ce??
Răspuns:Buna,intotdeauna pui cate putin gris,trebuie sa iasa un aluat ca cel de chec,nu foarte tare,deoarece galustile vor iesi tari.Dup ce ai pust grisul,se lasa 5 minute sa se umfle grisul si apoi le pui in supa.
Comentarii (134):
Mai ales in aceste vremuri..!!
Foarte buna
Foarte buna...cine stie,cunoaste....:) multumesc
Very very good
Este foarte buna dar dupa parerea mea este mai potrivit patrunjelul decat leusteanul
Se pune patranjel nu leustean...asa cred eu ca e mai bine
Este meserie tata aceasta supa :))))
Reteta incompleta.
Comentariul tău:suuuuper!!!!!!!!
Gustoasa rau de tot.