Ciorba de porc cu galuste de gris

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se pune la fiert in patru litrii de apa , carnea taiata bucati, ardeul si morcovul taiati bucatele , ceapa intreaga care dupa fierbere se scoate din oala si un pic de sare.
  • Cand carnea este fiarta , se adauga pasta de rosii iar separat se prepara galustele de gris.
    Se bat doua oua, se adauga sare si se amesteca cu grisul.
  • Se lasa 5 minute sa se umfle grisul, apoi cand ciorba fierbe , se ia cu o lingurita din preparatul de ou cu gris si se pune in oala formand galuste.Se lasa la fiert aproximativ zece minute la foc incet.
  • Pentru a verifica daca galustele s-au fiert se rupe una dintre ele cu o lingurita iar daca in centru nu are culoarea galbena acestea sunt fierte.
    In ultimul clocot se pune o lingurita de borssi patrunjel tocat.

Punctează această reţetă

SSandytza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: