Ciorba taraneasca de porc

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Este una din preferatele, doar ca e mult mai placut ca meniul sa fie cat mai variat.


Ingrediente

2

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
23/03/2015

Foarte gustoasa insa eu pun in smantana doar galbenusurile si putin otet sau zeama de la o lamaie pentru a nu se taia smantana cand o pun in ciorba fierbinte, si sa fiu sincera nu o mai fierb dupa ce pun smantana pentru ca se branzeste opresc imediat focul, iar la ciorba taraneasca pun la fiert marar.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
21/03/2015

Bunaaaaaa ! ar fi bine de spus.......ciorba de legume cu carne, mai putina......este mai sanatoasa !!!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
21/03/2015

"Este una din preferatele, doar ca e mult mai placut ca meniul sa fie cat mai variat", deci orice comentariu, si nu numai al meu, e de prisos! Asa ca lasati deoparte observatiile si parerile personale!

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
18/02/2015

Delicioasa

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
cameliapad, 03/01/2019

Nu o luati ca pe o critica dar ciorba este o mancare ce se acreste cu ceva (otet, zeama de varza, corcoduse, prune verzi, zeama de lamaie etc.). Ce ati descris este o supa, ce-i drept gustoasa.

(0) (0) abuz
petru, 03/01/2019

Nu aruncati zeama dela carne si legume. Fond pt,alte preparate.

(0) (0) abuz
03/01/2019

Foarte buna!

(0) (0) abuz
Ana, 27/09/2018

O fac maine !

(0) (0) abuz
19/11/2016

Foarte sipla!

(0) (0) abuz
30/09/2015

Excelenta!

(1) (0) abuz
  • pagina 1 / 4



+