Petitchef

Ciorba taraneasca de porc

Este una din preferatele, doar ca e mult mai placut ca meniul sa fie cat mai variat.

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se spala carnea si se taie in cuburi mici. Se pune intr-o oala mai mare ulei la incins, dupa care se pune carnea de porc si o calim pentru vreo 5 minute.
  • Se sareaza si pipereaza, dupa care se adauga aproximativ 1 litru de apa si lasam sa fiarba pentru vreo 15 minute. Intre timp pregatim legumele.Se curata morcovii, patrunjelul, gulia,telina si ceapa si se taie in cuburi.
  • La fel procedam si cu rosiile si ardeiul, le taiem in cuburi potrivite.Dupa cele aproximativ 15 minute putem adauga si legumele in supa, respectiv: morcovii, patrunjelul, telina, gulia, rosia, ardeiul si mazarea.
  • Se sareaza dupa gust, dupa care lasam sa fiarba timp de vreo 30-40 de minute, sau pana cand carnea si legumele sunt moi.Cand sunt moi, putem adauga smantana, insa nu o turnam direct in supa, ci se amesteca treptat toata cantitatea de smantana cu cate 2, 4, 6 linguri de supa , pana cand suntem siguri ca nu mai sunt cocoloase de smantana. La aceasta compozitie mai putem adauga si 1-2 oua, ca sa mai ingroase compozitia.
  • Se toarna cu grija peste ciorba, amestecand continuu.Se mai lasa pentru vreo 5 minute, dupa care se poate stinge. La final se adauga si patrunjel taiat marunt deasupra.


Poze

Ciorba taraneasca de porc
Ciorba taraneasca de porc - poza 2
Ciorba taraneasca de porc - poza 3
Ciorba taraneasca de porc - poza 4
Ciorba taraneasca de porc - poza 5
Ciorba taraneasca de porc - poza 6
Ciorba taraneasca de porc - poza 7
Ciorba taraneasca de porc - poza 8
Ciorba taraneasca de porc - poza 9
Ciorba taraneasca de porc - poza 10
Ciorba taraneasca de porc - poza 11

Întrebări:




Comentarii (33):

23/03/2015

Foarte gustoasa insa eu pun in smantana doar galbenusurile si putin otet sau zeama de la o lamaie pentru a nu se taia smantana cand o pun in ciorba fierbinte, si sa fiu sincera nu o mai fierb dupa ce pun smantana pentru ca se branzeste opresc imediat focul, iar la ciorba taraneasca pun la fiert marar.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/03/2015

Bunaaaaaa ! ar fi bine de spus.......ciorba de legume cu carne, mai putina......este mai sanatoasa !!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/03/2015

"Este una din preferatele, doar ca e mult mai placut ca meniul sa fie cat mai variat", deci orice comentariu, si nu numai al meu, e de prisos! Asa ca lasati deoparte observatiile si parerile personale!

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
18/02/2015

Delicioasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
cameliapad, 03/01/2019

Nu o luati ca pe o critica dar ciorba este o mancare ce se acreste cu ceva (otet, zeama de varza, corcoduse, prune verzi, zeama de lamaie etc.). Ce ati descris este o supa, ce-i drept gustoasa.

(0) (0) Abuz
petru, 03/01/2019

Nu aruncati zeama dela carne si legume. Fond pt,alte preparate.

(0) (0) Abuz
03/01/2019

Foarte buna!

(0) (0) Abuz
Ana, 27/09/2018

O fac maine !

(0) (0) Abuz
19/11/2016

Foarte sipla!

(0) (0) Abuz
30/09/2015

Excelenta!

(1) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează