Ciorba taraneasca de porc

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Este una din preferatele, doar ca e mult mai placut ca meniul sa fie cat mai variat.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se spala carnea si se taie in cuburi mici. Se pune intr-o oala mai mare ulei la incins, dupa care se pune carnea de porc si o calim pentru vreo 5 minute.
  • Se sareaza si pipereaza, dupa care se adauga aproximativ 1 litru de apa si lasam sa fiarba pentru vreo 15 minute. Intre timp pregatim legumele.Se curata morcovii, patrunjelul, gulia,telina si ceapa si se taie in cuburi.
  • La fel procedam si cu rosiile si ardeiul, le taiem in cuburi potrivite.Dupa cele aproximativ 15 minute putem adauga si legumele in supa, respectiv: morcovii, patrunjelul, telina, gulia, rosia, ardeiul si mazarea.
  • Se sareaza dupa gust, dupa care lasam sa fiarba timp de vreo 30-40 de minute, sau pana cand carnea si legumele sunt moi.Cand sunt moi, putem adauga smantana, insa nu o turnam direct in supa, ci se amesteca treptat toata cantitatea de smantana cu cate 2, 4, 6 linguri de supa , pana cand suntem siguri ca nu mai sunt cocoloase de smantana. La aceasta compozitie mai putem adauga si 1-2 oua, ca sa mai ingroase compozitia.
  • Se toarna cu grija peste ciorba, amestecand continuu.Se mai lasa pentru vreo 5 minute, dupa care se poate stinge. La final se adauga si patrunjel taiat marunt deasupra.
RRozBonBon

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Foarte gustoasa insa eu pun in smantana doar galbenusurile si putin otet sau zeama de la o lamaie pentru a nu se taia smantana cand o pun in ciorba fierbinte, si sa fiu sincera nu o mai fierb dupa ce pun smantana pentru ca se branzeste opresc imediat focul, iar la ciorba taraneasca pun la fiert marar.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bunaaaaaa ! ar fi bine de spus.......ciorba de legume cu carne, mai putina......este mai sanatoasa !!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

"Este una din preferatele, doar ca e mult mai placut ca meniul sa fie cat mai variat", deci orice comentariu, si nu numai al meu, e de prisos! Asa ca lasati deoparte observatiile si parerile personale!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

cameliapad

Nu o luati ca pe o critica dar ciorba este o mancare ce se acreste cu ceva (otet, zeama de varza, corcoduse, prune verzi, zeama de lamaie etc.). Ce ati descris este o supa, ce-i drept gustoasa.

abuz

petru

Nu aruncati zeama dela carne si legume. Fond pt,alte preparate.

abuz

anonymous

Foarte buna!

abuz

Ana

O fac maine !

abuz

anonymous

Foarte sipla!

abuz

anonymous

Excelenta!

abuz
  • pagina 1 / 4