Ingrediente: 500 g carne de porc 2 morcovi medii sau 1 mare 1 patrunjel 1 gulie potrivita o bucata de telina 1 ceapa 1 ardei 1 rosie 200 g mazare verde 300-400...
Ingrediente: 500 gr aripi curcan; 1 morcov, 1 ardei, 1 cartof; 1 pastarnac si o bucatica de telina; ceapa, usturoi; o gulie; 150 ml smantana grasa, 2...
Ingrediente: 5-6 cartofi potriviti o jumatate de gulie o ceapa alba mica 3-4 morcovi 300 gr pastrama de porc o cana de bulion 4 linguri de ulei 2 linguri de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g carne de vita taita cubulete 800 g fasole verde la conserva 2 cepe 4 morcovi 4 teline 2 pastarnac Un sfert gulie Delikat 200 g rosii...
Ingrediente: 8 aripioare de pui 500 g. brocoli 2 morcovi o gulie un ardei rosu sare, piper 3-4 linguri cu ulei de masline 500 g smantama 1 lingura faina
Ingrediente: 2 morcovi - o radacina de patrunjel - jumate de gulie - jumate de telina - 800 g de fasole verde - o ceapa medie - 3 cartofi - 3 linguri de ulei...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.