Petitchef

Ciorba de legume cu fasole verde si carnati afumati

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Legumele se spala se curata si se taie cubulete, fasolea se taie in doua, in oala in care vom fierbe supa incingem 3 linguri de ulei de masline si calim legumele taiate cuburi (inafara de fasole si cartofi) cam 5- 6 minute, amestecand mereu .
  • Apoi punem o lingura de boia rosu amestecam bine, adaugam si fasolea amestecam bine dupa care punem apa cat sa acopere continutul punem delicat sau sare si acoperim oala.
  • Fierbem bine legumele pana devin moi cand legumele s-au inmuiat se adauga apa (in functie de cata supa vrem sa obtinem), adaugam bors dupa gust si smantana.
  • Se lasa sa fiarba, intre timp taiem carnatii rondele cand da in clocot se adauga cartofii si carnatii si se lasa la fiert pana se fierb si cartofii. Se serveste cald cu frunze de patrujel verde tocat marunt.

Rețete inrudite

YouTube

Carnati cu mamaliga


Poze

Ciorba de legume cu fasole verde si carnati afumati
Ciorba de legume cu fasole verde si carnati afumati - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

15/12/2013

E bun.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Buchetele de fasole verde si bacon
Buchetele de fasole verde si bacon
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Mâncare de linte cu cârnați de morteau
Mâncare de linte cu cârnați de morteau
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sos de cârnați: gustos și ușor de preparat
Sos de cârnați: gustos și ușor de preparat
4 porții
30 min
Foarte ușor

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează