Legumele se spala se curata si se taie cubulete, fasolea se taie in doua, in oala in care vom fierbe supa incingem 3 linguri de ulei de masline si calim legumele taiate cuburi (inafara de fasole si cartofi) cam 5- 6 minute, amestecand mereu .
Apoi punem o lingura de boia rosu amestecam bine, adaugam si fasolea amestecam bine dupa care punem apa cat sa acopere continutul punem delicat sau sare si acoperim oala.
Fierbem bine legumele pana devin moi cand legumele s-au inmuiat se adauga apa (in functie de cata supa vrem sa obtinem), adaugam bors dupa gust si smantana.
Se lasa sa fiarba, intre timp taiem carnatii rondele cand da in clocot se adauga cartofii si carnatii si se lasa la fiert pana se fierb si cartofii. Se serveste cald cu frunze de patrujel verde tocat marunt.
Comentarii:
E bun.