Ceapa tocata marunt, morcovul tocat si taiat rondele, pastârnacul tocat si taiat rondele, telina tocata marunt si ardeiul tocat le-am calit în putin ulei, pentru câteva minute. Am adaugat si prazul taiat rondele si am mai lasat 1 minut. Am pus 1 litru apa calda, completând treptat pana la 3 litri. Am potrivit de sare.
Dupa 25 minute am pus dovlecelul si cartoful taiate cubulete, mazarea si fasolea verde, si am mai lasat cca 20 minute.
Am pus sucul de rosii, iar la 5 minute am adaugat borsul si am potrivit de sare.
Dupa cca 2 minute am stins focul si am adaugat patrunjelul si leusteanul.
Am servit cu ardei iute-iute si cu pâinica de casa. Pentru cei care nu tin post, se poate servi si cu smantâna.
Comentarii (46):
Oribila
Delicioasa rețetă. Preferabil menționat cantitatea la.suc de roșii .
Scarbos borșul din sticla. Mai bine lamaie.
Daca reclama de pe pagina nu ar mai muta textul in sus si in jos ar fi perfect. Reteta e o dar pacat ca e folosit bors magic si nu cel local....
Simpla si buna
Exceptionala!
Gustoasă și sănătoasă.Personal o prepar des dar fără leuștean întrucât nu e de găsit aici.Merge însă și fără el. .
Foarte buna .
A preparato mama ...si chiar a iesit foarte buna ..si este foarte sanatoasa atata pt noi copii cat si pt adulti
Felicitari!