Ciorba taraneasca de legume

Felul principal
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

3

Preparare

Preparare40 min
Gătire25 min
  • Se curata si spala legumele. Dovlecelul si albitura se da prin razatoarea mare iar morcovul prin cea mica. Puteti taia legumele cu o forma speciala pentru aspect daca va plac legumele taiate mai mari. Ceapa si ardeiul se toaca marunt iar cartofii cubulete.
  • Rosiile se dau prin razatoare sau se paseaza ca sa ramana doar sucul. Leusteanul, patrunjelul si cateva frunze de telina se toaca marunt. Am fiert corcodusele cu verdeata in putina apa cat sa le acopere pana s-a desprins pulpa de sambure. Am strecurat si am inlaturat samburii.
  • Calim in putin ulei ceapa apoi adaugam albitura, telina si morcovul si la sfarsit ardeiul. Stingem cu apa fiarta si adaugam cartofii dupa ce au fiert legumele pe jumatate. Spre sfarsit se adauga si orezul. Cand au fiert legumele se adauga sucul de rosii, pasta de tomate si apoi acritura.
  • Potrivim de sare si condimente, stingem focul si adaugam verdeata tocata. Cand s-a mai racorit putin batem ouale si le adaugam « zdrente » in ciorba amestecand in ea. Se serveste rece cu sana sau iaurt si verdeata proaspata. Puteti pune mai multe legume, mazare, fasole verde si chiar varza. Noua nu prea ne place mazarea si fasolea si de aceea n-am pus deloc.

Punctează această reţetă

JJoujou

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Anca86

Excelenta!!! A iesit foarte gustoasa. Multumesc

am gătit această rețetă
abuz

ELLE

Excellent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte foarte gustoasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ce dumnezo ii albitura ?

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun asa

abuz

anonymous

Am mancat-o la Gura Humor , credeti-ma a fost perfecta.

abuz

anonymous

Foarte buna , excelenta cea mai buna ciorba

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz
  • pagina 1 / 2