Spalati carnea de pui si apoi puneti-o intr-o cratita la fiert cu apa rece. Cand aceasta incepe sa clocoteasca, indepartati spuma si apoi lasati carnea sa fiarba la foc mic jumatate de ora.
Taiati zarzavatul fin si intr-o cratita cu putin ulei caliti cateva minute ceapa,morcovii, telina si albitura,dovlecelul .
Cand carnea de pasare este patrunsa bine se scoate din ciorba si se taie cubulete mici , si se pune din nou in oala.Dupa ce ingredientele sunt fierte, adaugati rosiile decojite taiate foarte fin si mai lasati ciorba la foc mic timp de aproximativ zece minute.
Adaugati 1-2 linguri bors magic ,fidea si mai lasati sa fiarba 5-7 minute. Opriti focul si adaugati verdeata taiata fin . Intr-un bol puneti un ou si bateti-l bine si adaugati 1-2 polonice de ciorba fierbinte.
Dupa ce ati amestecat bine ,turnati tot continutul peste ciorba ,amestecand ,dar fara a mai da drumul la foc.
Comentarii:
Multumesc. M-a inspirat. Pornesc spre bucatarie....