Ciorba taraneasca de porc

Antreuri
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire50 min
  • Taiem carnea in bucati, curatatam, spalam si taiem legumele dupa preferinta.
  • Punem carnea la fiert in 3 l de apa cu putina sare si lasam sa fiarba, se ia spuma ce se formeaza , sa fie limpede ciorbica.
    Intre timp calim legumele in ulei 3-4 min, apoi adaugam in oala si lasam sa fiarba.
  • Cand au fiert legumele si carnea se adauga bulionul, patrunjelul verde tocat, potrivim de sare si piper daca e nevoie si acrim cu zeama de lamaie.
  • Servim alaturi de o portie generoasa de smantana si pentru iuteala, cu ardei iute murat sau proaspat.

Punctează această reţetă

Adela-DadiAdela-Dadi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Buna .... rau ... :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ecelent .

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

Comentariul tău: super

abuz

anonymous

Foarte buna
eu am pus si putin orez fiert separat

abuz

anonymous

Va multumesc mult ca m-ati abonat la retetele Dvs.

abuz

anonymous

Toate ciorbele sint bune ,toate au aceleasi ingrediente numai carnea difera si ciorba de burta face o mare exceptie SI pentruca mie imi plac foarte ,foarte mult ciorbele nu pot sa fac excepti,,,asa ca...nota 10 pt toate :)

abuz

anonymous

Azi fac si eu

abuz
platon_n2013

platon_n2013

ASA FAC SI EU ESTE BUNA..MARY

abuz
  • pagina 1 / 2