Taiem carnea in bucati, curatatam, spalam si taiem legumele dupa preferinta.
Punem carnea la fiert in 3 l de apa cu putina sare si lasam sa fiarba, se ia spuma ce se formeaza , sa fie limpede ciorbica. Intre timp calim legumele in ulei 3-4 min, apoi adaugam in oala si lasam sa fiarba.
Cand au fiert legumele si carnea se adauga bulionul, patrunjelul verde tocat, potrivim de sare si piper daca e nevoie si acrim cu zeama de lamaie.
Servim alaturi de o portie generoasa de smantana si pentru iuteala, cu ardei iute murat sau proaspat.
Toate ciorbele sint bune ,toate au aceleasi ingrediente numai carnea difera si ciorba de burta face o mare exceptie SI pentruca mie imi plac foarte ,foarte mult ciorbele nu pot sa fac excepti,,,asa ca...nota 10 pt toate :)
Comentarii (16):
Buna .... rau ... :)
Super...
Ecelent .
Excelent!!!
Comentariul tău: super
Foarte buna
eu am pus si putin orez fiert separat
Va multumesc mult ca m-ati abonat la retetele Dvs.
Toate ciorbele sint bune ,toate au aceleasi ingrediente numai carnea difera si ciorba de burta face o mare exceptie SI pentruca mie imi plac foarte ,foarte mult ciorbele nu pot sa fac excepti,,,asa ca...nota 10 pt toate :)
Azi fac si eu
ASA FAC SI EU ESTE BUNA..MARY