Ciorba taraneasca de vacuta

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se taie carnea si legumele bucatele , mai putin ceapa si prazul care urmeaza sa fie scoase dupa ce au fiert.
  • Intr-o oala se pun patru litrii de apa in care se pune carnea impreuna cu legumele taiate anterior. Se adauga un pic de sare si doua linguri de pasta de rosii si se lasa la fiert.
  • Cand legumele sunt aproape fierte se adauga orezul . adaugat impreuna cu orezul ,mazarea si pastaile de fasole pentru ca erau congelate si aveau nevoie de acelasi timp de fierbere. In cazul in care le puneti crude , le adaugati impreuna cu legumele si carnea.
  • Dupa ce au fiert toate ingredientele se adauga borsul si restul de pasta de rosii. Se potriveste de sare si se adauga patrunjel taiat marunt.
    Se poate servi cu smantana.

Punctează această reţetă

SSandytza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

caenudevs

Este foaaarte bună,şi mai ales dacă pui şi puţină smântână şi cu un ardel iute

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Preferata mea

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Eh

am gătit această rețetă
abuz
cristina_i2017_1

cristina_i2017_1

De fapt constanta_s2014 imi pare rau ca am adus o critica la adresa ta, ai perfecta dreptate fata de cei care posteaza retete. cei mai multi nu au habar ce fac. si nici cei care comenteaza de multe ori si dau sfaturi gen " foloseste mazare bonduele congelata". cat despre a face o ciorba... o sa folosesc sfatul tau legat de timpul de fierbere al carnii si in rest... citind pe ici pe colo... voi improviza

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Of, of, of... Invata intai sa gatesti si abia atunci apuca-te sa postezi retete. Cum iti inchipui tu ca o sa fiarba carnea de vita in 20 de minute? Pentru carnea asta trebuie cel putin 2 ore ca sa se patrrunda. Carnea trebuie spumata, altfel o sa mananci o zeama cu bucatele se sange inchegat in ea si nu e ok. Legumele se adauga atunci cand carnea este pe jumatate fiarta, si nu as pune orez in ciorba pentru ca se face ca un terci. La ciorbe cel mai bine merg rosiile proaspete sau rosiile in bulion sau sucul de rosii dar nu pasta de rosii, iar pentru final borsul proaspat pe care il gasim in orice supermarket si in niciun caz cel la plic care e otrava curata.

abuz

anonymous

Excellent, vreau sa stiu de ce se scoate ceapa la final si nu se toaca si ea? 10

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Foarte buna!

abuz

anonymous

Superba

abuz

anonymous

SUPER

abuz
  • pagina 1 / 4