Se taie carnea si legumele bucatele , mai putin ceapa si prazul care urmeaza sa fie scoase dupa ce au fiert.
Intr-o oala se pun patru litrii de apa in care se pune carnea impreuna cu legumele taiate anterior. Se adauga un pic de sare si doua linguri de pasta de rosii si se lasa la fiert.
Cand legumele sunt aproape fierte se adauga orezul . adaugat impreuna cu orezul ,mazarea si pastaile de fasole pentru ca erau congelate si aveau nevoie de acelasi timp de fierbere. In cazul in care le puneti crude , le adaugati impreuna cu legumele si carnea.
Dupa ce au fiert toate ingredientele se adauga borsul si restul de pasta de rosii. Se potriveste de sare si se adauga patrunjel taiat marunt. Se poate servi cu smantana.
De fapt constanta_s2014 imi pare rau ca am adus o critica la adresa ta, ai perfecta dreptate fata de cei care posteaza retete. cei mai multi nu au habar ce fac. si nici cei care comenteaza de multe ori si dau sfaturi gen " foloseste mazare bonduele congelata". cat despre a face o ciorba... o sa folosesc sfatul tau legat de timpul de fierbere al carnii si in rest... citind pe ici pe colo... voi improviza
Of, of, of... Invata intai sa gatesti si abia atunci apuca-te sa postezi retete. Cum iti inchipui tu ca o sa fiarba carnea de vita in 20 de minute? Pentru carnea asta trebuie cel putin 2 ore ca sa se patrrunda. Carnea trebuie spumata, altfel o sa mananci o zeama cu bucatele se sange inchegat in ea si nu e ok. Legumele se adauga atunci cand carnea este pe jumatate fiarta, si nu as pune orez in ciorba pentru ca se face ca un terci. La ciorbe cel mai bine merg rosiile proaspete sau rosiile in bulion sau sucul de rosii dar nu pasta de rosii, iar pentru final borsul proaspat pe care il gasim in orice supermarket si in niciun caz cel la plic care e otrava curata.
Comentarii (33):
Este foaaarte bună,şi mai ales dacă pui şi puţină smântână şi cu un ardel iute
Preferata mea
Eh
De fapt constanta_s2014 imi pare rau ca am adus o critica la adresa ta, ai perfecta dreptate fata de cei care posteaza retete. cei mai multi nu au habar ce fac. si nici cei care comenteaza de multe ori si dau sfaturi gen " foloseste mazare bonduele congelata". cat despre a face o ciorba... o sa folosesc sfatul tau legat de timpul de fierbere al carnii si in rest... citind pe ici pe colo... voi improviza
Of, of, of... Invata intai sa gatesti si abia atunci apuca-te sa postezi retete. Cum iti inchipui tu ca o sa fiarba carnea de vita in 20 de minute? Pentru carnea asta trebuie cel putin 2 ore ca sa se patrrunda. Carnea trebuie spumata, altfel o sa mananci o zeama cu bucatele se sange inchegat in ea si nu e ok. Legumele se adauga atunci cand carnea este pe jumatate fiarta, si nu as pune orez in ciorba pentru ca se face ca un terci. La ciorbe cel mai bine merg rosiile proaspete sau rosiile in bulion sau sucul de rosii dar nu pasta de rosii, iar pentru final borsul proaspat pe care il gasim in orice supermarket si in niciun caz cel la plic care e otrava curata.
Excellent, vreau sa stiu de ce se scoate ceapa la final si nu se toaca si ea? 10
Buna
Foarte buna!
Superba
SUPER