Ingrediente: o ceapa mare un cartof mediu un morcov mare un pastarnac sau radacina de patrunjel o telina medie un pumn de mazare, obligatoriu! jumatate de...
Ingrediente: 300 g carne de vita 1 morcov 1 telina 300 g cartofi curatati 100 g mazare 50 g orez 100 g fasole pastai 1 ceapa 1 praz sare, piper 1 lingura de''...
Ingrediente: Ingrediente pentru 6-8 portii: 1. 600 gr carne de vita pentru ciorba (chiar asa scrie pe ea, de-a gata la caserola) 2. 300 gr morcovi (cam 3...
Ingrediente: 700 g pulpa slaba de vitel 3 morcovi 1 dovlecel 1 cartof 1 rosie 1 ceapa 2 ardei, eventual de culori diferite pentru aspect jumatate de telina...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 700 g pulpa vita sau vitel 3 cartofi 2 morcovi 1 ardei gras 4 cepe 2 linguri bulion sau 250 g suc de rosii 1 l bors de casasau bors la plic...
Ingrediente: 300 g pulpa de vitel o ceapa mica un cartof un morcov o bucata telina 1 pastatnac cateva boabe de mazare un praf sare o lingurita bulion patrunjel...