Taiem carnea cuburi si o punem la fiert in 3,5 l apa rece. Cand se formeaza spuma o strangem cu o spumiera si lasam sa fiarba carnea in continuare.
Pe la jumatatea fierberii adaugam legumele taiate , acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.
Dupa ce legumele si carnea sunt aproape fierte adaugam bulionul sau sucul de rosii , asezonam cu sare sau delikat si mai lasam pana incepe sa clocoteasca, atunci adaugam si borsul si mai lasam pe foc 5 minute dupa ce ciorba incepe sa fiarba.
Taiem patrunjelul si leusteanul marunt si o adaugam in ciorba impreuna cu cimbrul daca doriti si putin marar.
Acoperim oala pret de 5 minute ca sa se imbine aromele , apoi ridicam capacul. Servim cu o lingura de smantana si ardei iute.
Comentarii:
Perfect ca la restaurant!
NU MARAR LA CIORBE!
F buna
O bunatate!