Ciorba de vacuta

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Taiem carnea cuburi si o punem la fiert in 3,5 l apa rece. Cand se formeaza spuma o strangem cu o spumiera si lasam sa fiarba carnea in continuare.
  • Pe la jumatatea fierberii adaugam legumele taiate , acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.
  • Dupa ce legumele si carnea sunt aproape fierte adaugam bulionul sau sucul de rosii , asezonam cu sare sau delikat si mai lasam pana incepe sa clocoteasca, atunci adaugam si borsul si mai lasam pe foc 5 minute dupa ce ciorba incepe sa fiarba.
  • Taiem patrunjelul si leusteanul marunt si o adaugam in ciorba impreuna cu cimbrul daca doriti si putin marar.
  • Acoperim oala pret de 5 minute ca sa se imbine aromele , apoi ridicam capacul. Servim cu o lingura de smantana si ardei iute.
MMelianda

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

12/09/2013

Perfect ca la restaurant!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
25/08/2015

NU MARAR LA CIORBE!

(0) (0) abuz
03/01/2014

F buna

(0) (0) abuz
08/11/2011

O bunatate!

(0) (0) abuz