Petitchef

Ciorba de vacuta

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Taiem carnea cuburi si o punem la fiert in 3,5 l apa rece. Cand se formeaza spuma o strangem cu o spumiera si lasam sa fiarba carnea in continuare.
  • Pe la jumatatea fierberii adaugam legumele taiate , acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.
  • Dupa ce legumele si carnea sunt aproape fierte adaugam bulionul sau sucul de rosii , asezonam cu sare sau delikat si mai lasam pana incepe sa clocoteasca, atunci adaugam si borsul si mai lasam pe foc 5 minute dupa ce ciorba incepe sa fiarba.
  • Taiem patrunjelul si leusteanul marunt si o adaugam in ciorba impreuna cu cimbrul daca doriti si putin marar.
  • Acoperim oala pret de 5 minute ca sa se imbine aromele , apoi ridicam capacul. Servim cu o lingura de smantana si ardei iute.


Poze

Ciorba de vacuta
Ciorba de vacuta - poza 2
Ciorba de vacuta - poza 3
Ciorba de vacuta - poza 4
Ciorba de vacuta - poza 5
Ciorba de vacuta - poza 6
Ciorba de vacuta - poza 7
Ciorba de vacuta - poza 8
Ciorba de vacuta - poza 9
Ciorba de vacuta - poza 10
Ciorba de vacuta - poza 11

Întrebări:




Comentarii:

12/09/2013

Perfect ca la restaurant!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/08/2015

NU MARAR LA CIORBE!

(0) (0) Abuz
03/01/2014

F buna

(0) (0) Abuz
08/11/2011

O bunatate!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează