Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta
Felul principal
Foarte ușor
3 h 30 m

Initial nu am vrut sa postez aceasta reteta, dar pentru ca a iesit atat de minunata am vrut sa o impartasesc. Reteta este o combinatie din doua retete, o parte dintr-o reteta a Jamila Cuisine, si tarhonul l-am pus pentru ca am mancat o ciorba de vacuta cu tarhon la o nunta in ardeal si mi s-a parut geniala combinatia!

Ingrediente

6

Preparare

Preparare2 ore
Gătire1 h 30 m
  • Puneti carnea de vita la fiert in 4 litri de apa pentru 1 ora. Aveti grija sa luati spuma cu ajutorul unei palete.
  • Tocati toate legumele cubulete puneti in oala si mai fierbeti pentru 30 de minute,
  • A final adaugati patrunjelul tocat, tarhonul si untul.

Punctează această reţetă

InvatsabucataresccomInvatsabucataresccom

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ciorba de vacuta neacrita si fara un suc de rosii nu are sorti de izbanda ,asa ca fii mai atenta când scrii retete

abuz

anonymous

Inca n-ai invatat sa bucataresti, daca ai uitat sa acresti ciorba. Plus de asta chiar tu zici ca te-ai inspirat de ici-colo, dar ciorba de vacuta ai cam facut-o... de oaie!

abuz
simona_c2014_1_2_3_4

simona_c2014_1_2_3_4

Cirba da vacuta fara o rosie taiata si leustean verde .....nu e ciorba, e supa!

abuz