Ciorba taraneasca de pui

Altele
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Se curata si se toaca marunt legumele.

    Carnea, se caleste putin in 2 linguri de ulei, adaugam legumele, sarea.

    Lasam sa se dinstuie 10 minute, dupa care adaugam apa si lasam sa fiarba.

    Cand sunt aproape fierte carnea si legumele, adaugam si orezul.

    La final, dregem ciorbita cu o cana de zeama de varza, batuta cu un ou.

    Mai da un clocot, presaram verdeata.

Punctează această reţetă

LLiaLia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cucos

cucos

Foarte buna ciorba!

abuz

anonymous

A iesit buna ,merita incercata

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Foarte gustoasă! o sa o fac si eu , chiar am in congelator pui de tara! Felicitari pentru reteta si multumesc pentru idei! Bafta in continuare!!!

abuz
felicia_58

felicia_58

Excelent

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

E super delicioasa

abuz
Nicolae

Nicolae

Super...

abuz