-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Altele
-
Retete pui
-
Ciorbă de pui
-
Rețetă ciorbă de morcov cu pui
-
Ciorba taraneasca de pui
Ciorba taraneasca de pui
-
(4.7/5 - 112 voturi)
-
8
-
117
Preparare
-
Se curata si se toaca marunt legumele.
Carnea, se caleste putin in 2 linguri de ulei, adaugam legumele, sarea.
Lasam sa se dinstuie 10 minute, dupa care adaugam apa si lasam sa fiarba.
Cand sunt aproape fierte carnea si legumele, adaugam si orezul.
La final, dregem ciorbita cu o cana de zeama de varza, batuta cu un ou.
Mai da un clocot, presaram verdeata.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Foarte buna ciorba!
A iesit buna ,merita incercata
Super
Foarte gustoasă! o sa o fac si eu , chiar am in congelator pui de tara! Felicitari pentru reteta si multumesc pentru idei! Bafta in continuare!!!
Excelent
Ok
E super delicioasa
Super...