Taiem toate legumele marunt, mai mari sau mai mici, fiecare cum doreste.
Punem uleiul intr-o cratita, calim legumele (in afara de cartofi), cu putina apa, si cand sau inmuiat punem cartofii apa sau supa de legume si sare si un varf de cutit de piper macinat.
Acoperim oala/cratita si lasam sa fiarba , pana cand cartofii sunt aproape fierti apoi adaugam si sucul de rosii.Lasam sa fiarba cateva minute punem si pastele fainoase , fierbem 5 min. apoi dam deoparte.
La sfarsit adaugam verdeata taiata marunt, si tarhonul. Amestecam bine si acoperim cel putin 5 min, ca aromale sa-si dezvolte gustul.
Se serveste calda, cu ardei iute sau ceapa verde. Cand nu este post, se poate pune oua batute cu smantana, care se adauga la sfarsit..sau se serveste numai cu smantana .
Pacat ca o reteta minunata este transformata in dezastru,In functie de sezon se aleg zarzavaturile si tarhonul proapat (primavara ) si uscat, conservat in restul anului - legumele nu se calesc, - nu se mai folosesc alte verdeturi, - parerea mea este sa se foloseasca optional orez sau fidea foarte fina
Din 3 litri supa de legume ai facut o ciorba de legume. Preferam sa mananc supa pentru ca ciorba are un gust neplacut din cauza greselilor de gramatica.
Comentarii:
Este una de la mincarea mea preferata mai ales ca contine targon ,care da un sabor si un gust foarte bun ciorbei
Este usor de preparat si e preferata de toti ai mei.
Cool ♥
Cred ca o sa fie f buna si gustoasa. Maine o s-o fac !
Pacat ca o reteta minunata este transformata in dezastru,In functie de sezon se aleg zarzavaturile si tarhonul proapat (primavara ) si uscat, conservat in restul anului
- legumele nu se calesc,
- nu se mai folosesc alte verdeturi,
- parerea mea este sa se foloseasca optional orez sau fidea foarte fina
F.buna gustoasa
CHIAR E UTILA DE POST !
Excelenta!
Din 3 litri supa de legume ai facut o ciorba de legume. Preferam sa mananc supa pentru ca ciorba are un gust neplacut din cauza greselilor de gramatica.
Hmmmm