Ciorba de legume cu tarhon
Ingrediente
2
Preparare
Preparare40 min
Gătire20 min
- Taiem toate legumele marunt, mai mari sau mai mici, fiecare cum doreste.
- Punem uleiul intr-o cratita, calim legumele (in afara de cartofi), cu putina apa, si cand sau inmuiat punem cartofii apa sau supa de legume si sare si un varf de cutit de piper macinat.
- Acoperim oala/cratita si lasam sa fiarba , pana cand cartofii sunt aproape fierti apoi adaugam si sucul de rosii.Lasam sa fiarba cateva minute punem si pastele fainoase , fierbem 5 min. apoi dam deoparte.
- La sfarsit adaugam verdeata taiata marunt, si tarhonul. Amestecam bine si acoperim cel putin 5 min, ca aromale sa-si dezvolte gustul.
- Se serveste calda, cu ardei iute sau ceapa verde.
Cand nu este post, se poate pune oua batute cu smantana, care se adauga la sfarsit..sau se serveste numai cu smantana .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

adriana_b2015,
27/03/2015
Este una de la mincarea mea preferata mai ales ca contine targon ,care da un sabor si un gust foarte bun ciorbei
am gătit această rețetă
27/03/2015
Este usor de preparat si e preferata de toti ai mei.
am gătit această rețetă
G
N
nimeni,
27/03/2015
Pacat ca o reteta minunata este transformata in dezastru,In functie de sezon se aleg zarzavaturile si tarhonul proapat (primavara ) si uscat, conservat in restul anului
- legumele nu se calesc,
- nu se mai folosesc alte verdeturi,
- parerea mea este sa se foloseasca optional orez sau fidea foarte fina

26/03/2015
Din 3 litri supa de legume ai facut o ciorba de legume. Preferam sa mananc supa pentru ca ciorba are un gust neplacut din cauza greselilor de gramatica.