Ciolanul l-a spalat bine si l-a pus la fiert in apa rece, la foc mic. A adunat spuma ori de cate ori s-a adunat la suprafata apei si l-a lasat sa fiarba pana ce carnea s-a desprins de pe os.
Intre timp, a taiat in cubulete mici morcovii, ceapa si telina , iar cartofii i-a taiat cuburi mai mari.A scos ciolanul din oala si in zeama ce clocotea incet, a pus toate legumele, in afara de rosii.
Ciolanul l-a dezosat si l-a taiat bucati potrivite.Cand legumele au fost fierte, a adaugat carnea si rosiile in bulion. A lasat sa dea doua clocote, apoi a potrivit gustul de sare si piper.
Dupa ce a stins focul, a adaugat tarhon in otet .Noi a servit-o asa cum a iesit, insa se poate acri cu otet si se poate adauga smantana.
Comentarii:
Cred ca este buna, buna, buna
Alta reteta excelenta
Trebuie incercata,,,merita
Super bună această reţetă
Supper tare!!
Multumesc