Ciorba de legume ardeleneasca
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- Se taie ceapa marunt, morcovii si telina mai mare.
- Se pun la fiert intr-o oala cu 3 litri de apa.
- Se fierb 10-12 miunte la foc mic dupa care se adauga ardeii grasi, dovleceii, prazul si varza taiate marunt si cartofii cubulete. Se lasa la foc mic acoperite cu capac pana fierb toate.
- Se adauga rosiile decojite si taiate cubulete si zeama de varza impreuna cu uleiul, se lasa la foc mic pana mai da un clocot.
- Se asezoneaza, se pune delikat dupa gust, se ia de pe foc si se adauga leustean tocat marunt.
- Inainte de servire se adauga smantana in farfurii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!