Ciorba de legume ardeleneasca

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Se taie ceapa marunt, morcovii si telina mai mare.
  • Se pun la fiert intr-o oala cu 3 litri de apa.
  • Se fierb 10-12 miunte la foc mic dupa care se adauga ardeii grasi, dovleceii, prazul si varza taiate marunt si cartofii cubulete. Se lasa la foc mic acoperite cu capac pana fierb toate.
  • Se adauga rosiile decojite si taiate cubulete si zeama de varza impreuna cu uleiul, se lasa la foc mic pana mai da un clocot.
  • Se asezoneaza, se pune delikat dupa gust, se ia de pe foc si se adauga leustean tocat marunt.
  • Inainte de servire se adauga smantana in farfurii.
eileenEileen

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: