Petitchef

Ciorba de legume

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Legumele se spala si se toaca marunt. Intr-o oala punem la fiert 2 l apa, cand a dat in clocot adaugam legumele si lasam la fiert pana se patrund.
  • Cu 10 minute inainte de a lua de pe foc oala se adauga uleiul, orezul si cartofii taiati cuburi. Cand este gata se adauga patrunjel tocat marunt si sare dupa gust.


Întrebări:




Comentarii:

03/09/2016

Sanatate!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Skertzy, 17/04/2022

Ciorba asta se cheamă: lături pentru porci, probabil este o rețetă din Somalia sau copiată dintr-o altă țară,foarte săracă, un fel de mâncare ce se sevește condamnaților la moarte sau celor bolnavi de cancer, în fază terminală! Păi dacă tot folosești ulei, la început prăjești un pic (foarte puțin) rădăcinoasele, iar după ce ai luat ciorba de pe foc, când e gata, adaugi bulionul, zeama de la o jumătate de lămâie sau borș, iar după încă 5 minute adaugi, pătrunjelul verde și mărarul și pui capacul la oală. La ingrediente mai adaugi: rădăcină de pătrunjel, păstârnac, bulion de roșii sau roșii coapte, fasole verde, mazăre, buchețele de conopidă, dupâ plac,

(0) (0) Abuz
27/02/2017

Unde sunt : dovleceii,pastarnacul,mazarea,fasolea pastai,varza ?
Reteta asta e cam la jumatate ! Fara bulion, daca nu aveti rosii proaspete,
macar conservate. Nici la spital nu primesti o asemenea fiertura.

(1) (0) Abuz
01/09/2016

Cartoful nu este leguma ? de ce se pune la sfarsit si intre noi gospodinele eu nu am vazut cartofi si mai ales orez sa fiarba in 10'. Poate ai auzit si de fasole verde, radacina de patrunjel, pastarnac, care dau un plus de aroma la o ciorba de legume.Poate o rosie cruda este mai sanatoasa decat bulionul cu amidon, iar uleiul deasupra este o obsesie, dupa ce ''huliti '' mancarea bunicilor '' grasa si grea "

(3) (0) Abuz
01/09/2016

Totusi uleiul nu este mult?

(0) (0) Abuz
01/09/2016

Pfui!

(0) (0) Abuz
30/04/2013

Gustoasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează