Ciorba de legume

Ciorba de legume
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

03/09/2016

Sanatate!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Skertzy, 17/04/2022

Ciorba asta se cheamă: lături pentru porci, probabil este o rețetă din Somalia sau copiată dintr-o altă țară,foarte săracă, un fel de mâncare ce se sevește condamnaților la moarte sau celor bolnavi de cancer, în fază terminală! Păi dacă tot folosești ulei, la început prăjești un pic (foarte puțin) rădăcinoasele, iar după ce ai luat ciorba de pe foc, când e gata, adaugi bulionul, zeama de la o jumătate de lămâie sau borș, iar după încă 5 minute adaugi, pătrunjelul verde și mărarul și pui capacul la oală. La ingrediente mai adaugi: rădăcină de pătrunjel, păstârnac, bulion de roșii sau roșii coapte, fasole verde, mazăre, buchețele de conopidă, dupâ plac,

(0) (0) abuz
27/02/2017

Unde sunt : dovleceii,pastarnacul,mazarea,fasolea pastai,varza ?
Reteta asta e cam la jumatate ! Fara bulion, daca nu aveti rosii proaspete,
macar conservate. Nici la spital nu primesti o asemenea fiertura.

(1) (0) abuz
01/09/2016

Cartoful nu este leguma ? de ce se pune la sfarsit si intre noi gospodinele eu nu am vazut cartofi si mai ales orez sa fiarba in 10'. Poate ai auzit si de fasole verde, radacina de patrunjel, pastarnac, care dau un plus de aroma la o ciorba de legume.Poate o rosie cruda este mai sanatoasa decat bulionul cu amidon, iar uleiul deasupra este o obsesie, dupa ce ''huliti '' mancarea bunicilor '' grasa si grea "

(3) (0) abuz
01/09/2016

Totusi uleiul nu este mult?

(0) (0) abuz
01/09/2016

Pfui!

(0) (0) abuz
30/04/2013

Gustoasa

(0) (0) abuz



+