Ciorba de curcan cu zeama de varza

Felul principal
8 porții
Ușor
2 h 30 m

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Coleslaw - salata de varza si morcov


      Preparare

      Preparare30 min
      Gătire2 ore
      • Se pune apa la fiert, se adauga carnea, se spumeaza, se lasa sa fiarba 10 min, se scoate carnea, se spala si se trece in alt vas cu apa fiarta si se continua fierberea; cand e gata se scoate si se aleg oasele, pielea, timp in care se adauga legumele la fiert; se pun la loc bucatile de carne; se piseaza usturoiul, se amesteca cu smantana si galbenusurile intr-un vas mare; zeama de varza murata fierbe si ea si se adauga peste ciorba bine fiarta; acum luam cu polonicul din ciorba si picuram in amestecul de smantana , amestecand continuu, pana se infierbanta si apoi in rasturnam dintr-o data in ciorba, amestecand; mai da un clocot si e gata; se presara leustean tocat.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      • pagina 1 / 2
      marius, 16/10/2018

      Merg pe reteta asta de multa vreme si tot mie pofta

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      17/01/2015

      UN VIS!!!

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      29/12/2013

      Asemanatoare cu ciorba de burta,este exceptionala .

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      26/10/2013

      Excelent!!!

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      22/03/2016

      Daca schimbi apa de ce sa mai scoti spuma?

      (2) (0) abuz
      22/03/2016

      Mai fratilor, o fi comestibila ca produs finit, dar......... zeama de varza, usturoi si leustean in aceaasi oala??? Cu carne de curcan poti face o ciorba, un bors (cu sau fara smantana, dar leustean obligatoriu) de pierderea mintii! Dupa cum vad eu aici, este ca si cum ai gati burta cu zeama de varza, iar la servire ai pune leustean...... Departe, foarte departe de ciorba de curcan...

      (0) (0) abuz
      nanabrate, 04/01/2015

      Foarte buna si traditionala!!

      (0) (0) abuz
      30/12/2014

      F buna 5 puncte

      (0) (0) abuz
      03/02/2014

      Braaaaaaavo

      (0) (0) abuz
      argentina_b2013
      argentina_b2013, 13/10/2013

      Super delicioasa!Multumim!:)

      (0) (0) abuz
      • pagina 1 / 2



      +