Carne se pune la foc in apa cu sare si prima apa se arunca. Se pune din nou la fiert in apa curata cu putina vegeta, si sa lasa la foc pana cand carnea este aproape facuta adica cca 1 ora.
Se adauga apoi zarzavatul si se mai lasa sa fiarba 20 minute, dupa care se pune si bulionul. Cand zarzavaturile sunt fierte si carnea aproape cade de pe os, se adauga fideaua, se mai fierbe cca 3 minute.
Se opreste focul si oala se trage de pe ochiul pe care a fost, pentru a opri fierberea. Altfel fideaua se va umfla prea mult si se imprastie in oala. Se adauga verdeata, iar pentru cine o prefera acrisoara, trebuie sa puna borsul inainte de fidea. A iesit o bunatate de ciorbita.
Modul tau de exprimare nu este destul de detaliat pentru un incepator ca mine. Legumele trebuiesc taiate cuburi? Toate odata? Iar de leustean nu ai zis cand trebuie pus.
Se arunca prima apa???De ce,exista si o explicatie? Arunci proteina ...atunci de ce mai pui carne?Vegeta ?!Arunci proteina din carne si pui vegeta...noroc ca e mare gradina si avem loc toti!
Comentarii (67):
Nota 10/10 a ieșit foarte bună
Modul tau de exprimare nu este destul de detaliat pentru un incepator ca mine. Legumele trebuiesc taiate cuburi? Toate odata? Iar de leustean nu ai zis cand trebuie pus.
RECOMAND PENTRU ORICE ANOTIMP !
Foarte gustoasă, se poate pune însă și zeama de varza în loc de borș, cu rezultate la fel de bune.
Buuunaaa.........
Arata
excelent de bine abia astept so incerc
Ffffff buna
Rețetele care sunt cu vegeta și alte porcării chimice, nu au ce căuta aici.
Îmi este milă de voi!!!
Se arunca prima apa???De ce,exista si o explicatie?
Arunci proteina ...atunci de ce mai pui carne?Vegeta ?!Arunci proteina din carne si pui vegeta...noroc ca e mare gradina si avem loc toti!
Lipsesc morcovii de la ingrediente.