Ingrediente: doua aripi si doua gaturi de curcan, o telina medie, doi morcovi, doi ardei grasi (unul verde si unul rosu), doua cepe mijlocii, 3 cartofi, un...
Ingrediente: 3 gaturi de curcan 1\4 spate de curcan 2 morocvi 1 ardei rosu o ceapa medie 1 radacina patrunjel 1 telina mica 2 cartofi 2 cesti orez sare, piper...
Ingrediente: 500 gr aripi curcan; 1 morcov, 1 ardei, 1 cartof; 1 pastarnac si o bucatica de telina; ceapa, usturoi; o gulie; 150 ml smantana grasa, 2...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 3 gaturi de curcan 1\4 spate de curcan 2 morocvi 1 ardei rosu o ceapa medie 1 radacina patrunjel 1 telina mica 2 cartofi 2 cesti orez sare, piper...
Ingrediente: o capatana de varza noua (cam 1,5 kg) taiata in - patratele 5x5cm 2 pulpe de curcan afumat (sau alta afumatura) 1 ceapa rosie 1 pahar mare de...
Fiindca nu se mai termina frigul, m-am gindit sa fac un bors din copane de curcan (2 copane au avut 1,700 kg) si atunci am inceput: am pus copanele la fiert in kukta cu o ceapa taiata marunt si putina sare. Le-am lasat jumatate de ora .Dupa aia am pus
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.