Ciorba de varza (lucskos kaposzta)

Felul principal
Foarte ușor
1 h 40 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire1 oră
  • Punem pulpele la fiert in apa rece si le fierbem vreo 45-60 de minute.Ceapa taiata marunt se adauga in ciorba, la fel si varza.
  • Adaugam piperul si bulionul de ardei.Sarea o punem numai cand carnea e aproape fiarta
    Fierbem totul pana s-a inmuiat varza aproape complet, adaugam otet dupa gust, cimbrul si mararul uscat.
  • Desfacem 1 lingura de amidon sau de faina intr-un pahar de smantana si-o adaugam in oala, mai lasam sa fiarba cateva minute si tragem de pe foc.

Punctează această reţetă

AAndreeaT

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Vall

Buna f buna asa o facea bunica.

abuz

anonymous

E foarte buna!!!!!!!!!!!!!

abuz