Ciorba de porc cu varza
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Intr-o oala mai mare se incinge uleiul si se caleste ceapa tocata pana cand se inmoaie putin, se adauga morcovul tocat si telina, varza si 2 cani de apa.
- Se potiveste de sare si piper, cand incepe sa fiarba, se adauga foaia de dafin, carnea, si se mai pune apa sa se acopere bine carnea.
- Se lasa sa fiarba la foc mic aprox 1 ora, adunandu-se spuma formata. Pe la jumatatea timpului se adauga zeama de varza.
- Se adauga rosiile si se mai lasa sa mai fiarba inca 15-20 minute pana cand carnea este bine fiarta si se desface de pe os. Intre timp se mai potriveste de sare si se mai adauga apa daca este nevoie.
- Se pun taieteii daca se folosesc, si se lasa 5-10 minute sa fiarba si taieteii, se pune verdeata si se stinge focul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: