Se spala carnea si se pune la fiert in cca. 4-5 litri apa. Cand incepe sa fiarba se spumuieste bine pana ramane zeama curata.Dupa ce a fiert carnea de jumatate, adaugam zarzavatul taiat dupa preferinta.
Cand a fiert si zarzavatul si carnea se pune fideaua, bulionul si zeama de varza.Se lasa sa dea cateva clocote, se ia oala de pe foc si se adauga oul batut si leusteanul tocat.
Daca este nevoie se mai adauga putina sare, asta in functie de cat este zeama de varza de sarata. Nota: Daca vrei sa fie zeama limpede , fierbe ciorba la foc domol, nu tare.
Comentarii:
Acum incep sa o fac,multumesc.
O incerc
Buna supa
Excelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am sa fac acum pentru prima oara o ciorba de porc pentru ca ai explicat tot cum trebuie si f simplu ms
Bun
Buna rau
Buna ciorbita!
Facepofta de mancare
Bine