Ciorba cu oase de porc si zeama de varza

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se spala carnea si se pune la fiert in cca. 4-5 litri apa. Cand incepe sa fiarba se spumuieste bine pana ramane zeama curata.Dupa ce a fiert carnea de jumatate, adaugam zarzavatul taiat dupa preferinta.
  • Cand a fiert si zarzavatul si carnea se pune fideaua, bulionul si zeama de varza.Se lasa sa dea cateva clocote, se ia oala de pe foc si se adauga oul batut si leusteanul tocat.
  • Daca este nevoie se mai adauga putina sare, asta in functie de cat este zeama de varza de sarata.
    Nota: Daca vrei sa fie zeama limpede , fierbe ciorba la foc domol, nu tare.

Punctează această reţetă

N Nely`s Blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Acum incep sa o fac,multumesc.

abuz

anonymous

O incerc

abuz

anonymous

Buna supa

abuz

anonymous

Excelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Am sa fac acum pentru prima oara o ciorba de porc pentru ca ai explicat tot cum trebuie si f simplu ms

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Buna rau

abuz

anonymous

Buna ciorbita!

abuz

anonymous

Facepofta de mancare

abuz

anonymous

Bine

abuz