Petitchef

Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata

Felul principal
5 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Se curata legumele si se taie marunt mai putin ceapa rosie care se adauga intreaga. Usturoiul tocat, prazul si pasta de gogosari se pun in oala in putin ulei, se amesteca apoi se adauga zarzavatul, carnatul taiat feliute , apa necesara si condimentele.
  • Se lasa sa fiarba. Intr-o cratita se pune la fiert apa cu 4 liguri otet si o lingurita plina cu sare si cateva frunze de patrunjel.Cand fierbe se pun ouale sparte pe rand si se lasa sa fiarba pina se incheaga albusul.
  • Se scot ouale cu ajutorul spumierei si se introduc in ciorba in momentul in care toate legumele sunt fierte.
    Ceapa rosie se arunca.
  • Se adauga zeama de varza dupa gustul fiecareia. Se serveste cu smantana si ardei iute.


Poze

Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

constanta_s2014
constanta_s2014, 17/10/2020

Dupa ce ca pui doar o ceapa, si aia intreaga, o mai si arunci! Draga mea, CEAPA DA GUST MANCARII! Sa tii minte asta! Degeaba pui n'spe morcovi teline si pastarnaci daca nu-i pui ceapa, si nu una intreaga ci 2-3-4 in functie de cata mancare faci si musai tocata daca faci ciorba sau mancare scazuta! Cand faci supa, da, pui 2-3 cepe intregi pe langa celelalte zarzavaturi si pe urma le arunci ca asa intregi nu le mananca mai nimeni dar la ciorba e alta poveste, asa ca toaca ceapa si las-o in ciorba ca nu ti se opreste in gat! Cat despre ouale intregi in ciorba... ma lasi?

(1) (0) Abuz
21/02/2013

De ce sa aruncam bunatate de ceapa rosie fiarta? Se poate manca fara grija, nu e otravitoare!

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ceapă roșie murată
Ceapă roșie murată
6 porții
24 h 5 m
Foarte ușor
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mâncare de linte cu cârnați de morteau
Mâncare de linte cu cârnați de morteau
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează