Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean

Ingrediente
3
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Spalam si taiem aripile care mie imi par imense , le punem la fiert in apa rece.
- Spumam de cate ori este nevoie si lasam sa fiarba bine, aproximativ 1:30 min, dupa care tocam legumele dupa preferinte si le punem in ciorba.
- Cand cartofii sunt fierti adaugam si tocana de legume si lasam sa fiarba cateva minute, punem si taiteii si zeama de varza dupa gust si lasam sa mai dea cateva clocote pana fierb taiteii.
- Potrivim gustul de sare si punem leusteanul tocat marunt. Servim cu ceapa verde sau ardei iute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
John Doe
Execrabil! Doar cand vad poza....

constanta_s2014
Un fel de ghiveci cu zeama de varza plus taitei ! Aveai nevoie doar de 2-3 cepe uscate (ceapa verde merge la ciorbele de verdeturi gen loboda, stevie, salata, spanac), 1 morcov mare sau 2 mai mici, 1 ardei gras, 1 cartof, 2-3 rosii, o mana de fidea, zeama de varza(se poate inlocui cu bors sau lamaie) si leustean ! Atat ! Telina, radacina de patrunjel si pastarnacul se folosesc la supe unde se fierb intregi dupa care se scot, iar dovlecelul la ciorba taraneasca de legume sau de dovlecei! La ciorba, mai ales daca e de carne, nu ai nevoie de toate radacinoasele astea, lasa gustul carnii sa predomine!
anonymous
Ce-i aia tocana de legume la ciorba ?
anonymous
Excelenta
Punctează această reţetă