Ciorba de pui cu zeama de varza murata

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- A spalat pulpele. A curatat,spalat si taiat ceapa si zarzavaturile . Se pun toate la prajit intr-o lingura de untura de gaina sau in ulei.
- Cand s-au rumenit usor,adugam putina sare,boia si apa. Putina sare,pentru ca zeama de varza e deja sarata.Ii vom potrivi gustul la sfarsit.
- Lasam sa fiarba linistit sub capac. Cand zarzavatul si carnea sunt fierte,scoatem pulpele din ciorba,indepartam pielea si taiam carnea in bucati potrivite.
- O punem inapoi in ciorba. Adaugam mazarea,zeama de varza si orezul sau fideaua si ardeiul iute.
- O punem inapoi in ciorba. Adaugam mazarea,zeama de varza si orezul sau fideaua si ardeiul iute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: