Ciorba de pui cu zeama de varza murata

Ciorba de pui cu zeama de varza murata
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • A spalat pulpele. A curatat,spalat si taiat ceapa si zarzavaturile . Se pun toate la prajit intr-o lingura de untura de gaina sau in ulei.
  • Cand s-au rumenit usor,adugam putina sare,boia si apa. Putina sare,pentru ca zeama de varza e deja sarata.Ii vom potrivi gustul la sfarsit.
  • Lasam sa fiarba linistit sub capac. Cand zarzavatul si carnea sunt fierte,scoatem pulpele din ciorba,indepartam pielea si taiam carnea in bucati potrivite.
  • O punem inapoi in ciorba. Adaugam mazarea,zeama de varza si orezul sau fideaua si ardeiul iute.
  • O punem inapoi in ciorba. Adaugam mazarea,zeama de varza si orezul sau fideaua si ardeiul iute.

Punctează această reţetă

piscotelPiscotel

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

OOOOOOOOOOOK !!!!!!!!!!! EXCELENT !!!!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz