Ingrediente: Carne de gaina (spate si aripi) portionata si spalata O ceapa (curatata si spalata) Un morcov (curatat si spalat) O telina mica (curatata si...
Ingrediente: Cantitati; Tacam de ciorba de la o gaina(spate,aripi,gat,picioare,maruntaie), un morcov, o ceapa mare, un pastarnac, o bucata mica telina, un ardei...
Ingrediente: o ceapa 1-2 morcovi un ardei gras 3 rosii leustean ,telina, patrunjel sare si piper dupa gust bors sau facut de casa galuste facute de casa
Ingrediente: spate,cap, gat si organe de gaina o cutie de rosii maruntite in bulion o ceapa taiata marunt sau data prin razatoare 3-4 catei usturoi, feliute...
Ingrediente: 2 leg loboda o ceapa uscata si 3 fire de ceapa verde un ardei gras 3-4 felii de telina o albitura un morcov 1,5 l bors sau dupa gust sare,piper...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: pulpe de pui,2 sau 4,dupa cum vreti sa fie ciorba de carnoasa. o lingura untura de gaina,sau 100 ml ulei zarzavat o ceapa 200 g mazare congelata...
Ingrediente: 500 g dovlecei 1-2 cartofi mari 1 ceapa mare 2 catei de usturoi 2-3 ls ulei care+piper 750 ml supa de gaina sau de legume 150 ml smintina lichida
Ingrediente: pentru galuste : 6 oua, 100 g faina, 100 g gris, 100 g unt la temperatura camerei, 100 g parmezan, sare, piper, ½ varf de cutit de bicarbonat,...
Ingrediente: 1 gaina de ca 1,5-2 kg sau oase, spatzi de gaina 4 motcovi 2 radacini de patrunjel si frunze 1/4 de radacina de telina si ceva frunze 1 radacina...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.