Acesta il descriu cumprepaat .Pentr-u supa de legume folosit un cub maggi + 1 morcov, 1 radacina de patrunjel si o bucata de telina.Din legume fierte in supa lasat ceva deoparte pentru decor.Ceapa,usturoiul si cartofii curatat de coaja, la fel si dovleceii.Dar dovleceii ii puteti lasa in coaja, sint mai sanatosi. indepartat-o deoarece ai mei nu au mai avut o coaja frumoasa.Ceapa si usturoiul se taie marunt.
Cartofii si dovleceii in cuburi.Se incinge uleiul intr-o oala si se parajeste ceapa.Cind aceasta a prins ceva culoare se adaoga usturoiul se mai prajeste putin si se adaoga cuburile de dovlecei si cartofi.Se amesteca bine si se stinge cu supa de gaina /legume.
Se lasa sa fiarba totul bine pina ce se inmoaie legumele dupa care se adaoga si o parte din legumele fierte in supa cu cub maggi (asta in cazul in care s-au fiert si legume)Toate acestea se fac piure, adica supa se face crema cu ajutorul mixerului bat sau a unei site.
Se adaoga condimete dupa gust si smintina.Se pune pe foc sa mai dea citeva clocote usor.Acum supa este gata si se poate servii, garnisita cu o caciulita de smintina eventual si cu legumele lasate deoparte de la supa si /sau frunze de patrungjel taiate marunt.
Comentarii:
Greselile de typo nu m-au impiedicat sa inteleg reteta, multumim
Daca doamna gateste precum scrie....
Cateva recomandari: adauga- nu adaoga, niciodata nu se scrie servii (cu doi de I)
Super buna