Pentru inceput am pus cartofii la fiert impreuna cu cele 5 linguri de legume.Dupa ce au fiert, am scurs apa in alta oala si a pasat cartofii ca pentru piure. A adaugat o bucata de unt,circa 50 g si putin piper.
Apoi, putin cate putin, am pus zeama in care au fiert cartofii, pana supa crema a ajuns la consistenta dorita de mine.
Se poate face mai lichida sau mai cremoasa. In timp ce fierbeau cartofii am pregatit si crutoanele. A taiat cuburi vreo 5 felii de paine. Le-a sarat si stropit cu ulei de masline.
Le-a prajit in cuptor pana au devenit maronii.Din cand in cand trebuie amestecate pentru a se praji uniform.
Separat, a taiat in felii cat mai subtiri, kaiserul.Dupa ce supa crema a fost gata, a prajit kaiserul si l-a pus in supa.
A fost buna supa crema.Dar ca, atunci cand voi mai face, nu voi mai pune ulei de masline peste crutoane, ci de floarea soarelui. Au avut un gust ciudat.