Supa poate imbraca orice „haina” culinara, poate fi simpla si decenta sau eleganta si sofisticata, poate contine combinatii infinite de ingrediente, de la simple si banale legume pana la cel mai exotic peste.
Cele mai multe supe sunt alimente destul de reconfortante - sunt calde, gustoase si satioase. Dar supele crema sunt chiar mai speciale. Au o textura catifelata si o consistenta cremoasa care le face sa fie perfecte pentru a fi servite intr-un restaurant de lux dar si ca o masa calda cu familia.
In primul rand, ca sa realizati o supa crema trebuie sa cunoasteti cele 3 elemente - baza, agentul de ingrosare si crema – apoi cum sa le combinati perfect ca sa iasa o supa crema delicios de catifelata.
Supa, clara sau crema ne poate fi un ajutor de nadejde in noptile reci de iarna; un bol fierbinte si hranitor, ne va incalzi si va trezi la viata papilele gustative.
Comentarii:
Articolul cam firavel (sumar ) ,retetele interesante .
Grozav! mii de multumiri!
Bun!