Supa-crema de spanac
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Preparare: tocam ceapa si usturoiul marunt. Cartoful il curatm si il taiem in cuburi. Rumenim ceapa si usturoiul in unt, pana devin transparente, 5-6 minute.
- Adaugam cartoful, si il lasam 1 minut. Stigem cu supa si fierbem 8-10 minute. Adaugam jumatate din cantitatea de spanac si laptele. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic pentru 15 minute.
- Transformam supa in crema, cu ajutorul blenderului. Adaugam si spanacul exact la urma, in blender, in felul acesta, supa isi va pastra o culoare vie, verde.
Decoram cu smantana si o servim fierbinte.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
nicoleta
Foarte buna. Eu o gatesc frecvent
am gătit această rețetă
anonymous
S-a primit putin amarui, oare care e cauza, dar in sine e delicioasa supa-crema...
am gătit această rețetă
anonymous
Sanatoasa
anonymous
Foarte buna. Am incercat reteta.
anonymous
Delicioasa
anonymous
Este excelenta aceasta supa, mai ales cu putin usturoi.
anonymous
Am mancat supa crema de spanac si nu am crezut ca este atat de buna.