Preparare: tocam ceapa si usturoiul marunt. Cartoful il curatm si il taiem in cuburi. Rumenim ceapa si usturoiul in unt, pana devin transparente, 5-6 minute.
Adaugam cartoful, si il lasam 1 minut. Stigem cu supa si fierbem 8-10 minute. Adaugam jumatate din cantitatea de spanac si laptele. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic pentru 15 minute.
Transformam supa in crema, cu ajutorul blenderului. Adaugam si spanacul exact la urma, in blender, in felul acesta, supa isi va pastra o culoare vie, verde. Decoram cu smantana si o servim fierbinte.
Comentarii:
Foarte buna. Eu o gatesc frecvent
S-a primit putin amarui, oare care e cauza, dar in sine e delicioasa supa-crema...
Sanatoasa
Foarte buna. Am incercat reteta.
Delicioasa
Este excelenta aceasta supa, mai ales cu putin usturoi.
Am mancat supa crema de spanac si nu am crezut ca este atat de buna.