Supă cremă de spanac-petitchef
Cauți și idei pentru a face toată familia să mănânce legume? Această supă ar trebui să te ajute ;-) Vă arătăm cum să o faceți în detaliu chiar mai jos.
Ingrediente
6
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Dacă spanacul este proaspăt, spălați-l și scurgeți-l. Dacă este înghețat, puneți-l într-o cratiță la foc mediu cu puțină apă.
- Curățați și tocați cățeii de usturoi și adăugați-i în cratița cu spanac.
Amestecați și se fierbeți câteva minute. - Curățați și tăiați cartofii. Adăugați-i în tigaia cu supa de legume.
Aduceți amestecul la fierbere și fierbeți acoperit timp de 20 de minute, la foc mic. - Înțepați cartofii pentru a verifica dacă sunt fierți. Amestecați preparatul.
- Într-o tigaie, rumeniți semințele pentru câteva minute.
- Servește-ți supa de spanac într-un castron, apoi decorează cu câteva picături de smântână de soia și semințele prăjite. Poftă bună!
Echipamente de gătit
blender
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
V