Pentru 4-6 portii, m-am abatut nitel de la reteta initiala si am folosit:
Pentru bruschete:
Preparare
O varianta a supei crema de rosii cu o aroma cu totul distincta, greu de descris pana nu o gusti si tu :). Nu seamana cu nicio alta supa de rosii si ma bucur ca am dat peste aceasta reteta, care combina rosiile si mascarponele si inlocuieste obisnuitele crutoane cu delicioase bruschete cu cascaval.
Tai pastarnacul marunt, prepari supa de legume (daca nu ai deja) dintr-un cubulet Knorr si 450 ml apa. Intr-o oala pui rosiile, pastarnacul, supa de legume, zaharul, sarea, piperul, sosul Tabasco si lasi sa fiarba 10 min.
Intre timp, prajesti usor painea, o freci cu usturoiul taiat sau o ungi cu sos de usturoi, pui feliile de cascaval si dai la cuptorul incins (eventual pe functia de grill) pentru 10 min. Astfel si supa si bruschetele sunt gata in acelasi timp si poti servi totul cald.
Iei de pe foc supa, adaugi mascarponele, mixezi cu blenderul vertical (sau in blender) si mai pui 5 min pe foc. Presari busuioc (preferabil proaspat tocat daca ai) si pofta buna!
Comentarii:
Excelent!
Are un gust minunat!
E o.k.
Excelent !
Dfsdafdcdccxzcxzcx
Arata bine si o reteta intradevar noua.Multumesc!
E reclama la produsele Knorr? un bucatar adevarat nu foloseste decat ingrediente proaspete...
Mmmmmm,cred ca este fff.buna,osa incerc si eu.....multumesc