Ingrediente: 5 radacini pastarnac + una mai subtire pentru cipsuri 5 radacini morcov 3 cartofi 1 ceapa cateva cuisoare o ramara de cimbru sare,piper, Pentru...
Ingrediente: 1 kg dovleac 1 ceapa medie 2 cartofi medii 2 morcovi medii 1 pastarnac o jumatate de mar mare 150 gr smantana grasa 30 gr vegeta fara sare sare...
Ingrediente: 3 morcovi 3 rădăcini de păstârnac (pătrunjel) 2 cartofi 1 jumătate de varză (mică) 2 cepe (sau 1 fie de praz frumos) Dovlecel Ardei gras (puțină...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pentru 4-6 portii, m-am abatut nitel de la reteta initiala si am folosit: 1. 400 gr rosii bucatele in sos propriu Cirio 2. un pastarnac mic 3. 450...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: 2 cartofi medii, circa 250-300 g in total, curatati si taiati bucati 1 radacina de telina medie, circa 200 g, curatata si taiara bucati 2 morcovi...
Ingrediente: 2 cartofi mici 2 morcovi 1/2 ardei verde o bucata mica de telina un pastarnac o ceapa smantana - 250g marar maruntit piper o lingurita sare 4-5...
Ingrediente: 1 buchet de broccoli de aproximativ 500 g 100 g frunze spanac 1 ceapa 1 cartof alb 1 pastarnac 50-60 g telina unt cat o nuca 3 linguri ulei de...