Supa crema de legume

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Legumele se pun la fiert in apa. Cand au fiert, se scot intr-un vas mai adanc si se paseaza. Ceapa si pastarnacul se arunca pentru ca ceapa are gust prea puternic iar pastarnacul este in general prea atzos.
  • Se pun si smantana, untul, patrunjelul si condimentele si se paseaza impreuna. Apoi se pun la loc in zeama, se omogenizeaza si supa este gata.
  • Se mananca cu crutoane, adica bucatele de paine uscata in cuptor.

Punctează această reţetă

Raftul BuniciiRaftul Bunicii

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Dana

Ceapa si pastarnacul se piseaza cu restul impreuna. Se poate pune si praz sau alte legume: conopida, etc.
Cu un mixer bun nu exista probleme. Atoase sunt toate legumele vechi, daca sunt proaspete nu sunt atoase.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Este delicioasă şi uşor de făcut

abuz

anonymous

Excelenta si f rapede de facut .....o recomand cu caldura

abuz