Legumele se pun la fiert in apa. Cand au fiert, se scot intr-un vas mai adanc si se paseaza. Ceapa si pastarnacul se arunca pentru ca ceapa are gust prea puternic iar pastarnacul este in general prea atzos.
Se pun si smantana, untul, patrunjelul si condimentele si se paseaza impreuna. Apoi se pun la loc in zeama, se omogenizeaza si supa este gata.
Se mananca cu crutoane, adica bucatele de paine uscata in cuptor.
Ceapa si pastarnacul se piseaza cu restul impreuna. Se poate pune si praz sau alte legume: conopida, etc. Cu un mixer bun nu exista probleme. Atoase sunt toate legumele vechi, daca sunt proaspete nu sunt atoase.
Comentarii:
Ceapa si pastarnacul se piseaza cu restul impreuna. Se poate pune si praz sau alte legume: conopida, etc.
Cu un mixer bun nu exista probleme. Atoase sunt toate legumele vechi, daca sunt proaspete nu sunt atoase.
Delicioasa
Este delicioasă şi uşor de făcut
Excelenta si f rapede de facut .....o recomand cu caldura