Supa crema de dovleac
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Supă cremă de dovleac
-
Supa crema de dovleac placintar
-
Supă cremă de spanac-petitchef
-
Supa crema de napi, cartofi si bacon
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Dovleacul se spala, se scot samburii, se taie in jumatate si se da cuptor timp de aproximativ o ora. Dupa coacere se curata de coaja si se feliaza.
- Restul legumelor se spala, se curata, se feliaza si se pun la fiert cu vegeta.
- Dupa aproximativ 35-40 minute se adauga si dovleacul.
- Se fierbe dovleacul timp de 15 minute in supa.
- Legumele se paseaza in blender si se amesteca cu zeama.
- Se sareaza si se amesteca cu smantana.
- Se serveste calda cu cateva fire de ulei de masline, crutoane si smantana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
24/10/2013
Excelenta aceasta supa de dovleac! Multumesc Petitchef.!
am gătit această rețetă
F
C
cris_nedelcovici,
08/10/2015
Nu inteleg de ce mai fierbi dovleacul dupa ce l-ai copt !!!! si vedeta? oribil !.
23/08/2015
Cu o asemenea "reteta" te-ai compromis total. Mie mi-ar fi rusine sa ma prezint in fata cititorilor cu asa o catastrofa!
23/08/2015
Eu folosesc ulei de masline de cateva zeci de ani si niciodata nu am gasit fire de ulei de masline. Cred ca te-a batut soarele in cap Isabela. Dar rau de tot ! In rest este o reteta ordinara. Nimic interesant sau deosebit. Fereasca Sfantul sa vizitez site-ul. Mai bine o iau la fuga !