Supa crema de dovleac

Desert
6 porții
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Dovleacul se spala, se scot samburii, se taie in jumatate si se da cuptor timp de aproximativ o ora. Dupa coacere se curata de coaja si se feliaza.
  • Restul legumelor se spala, se curata, se feliaza si se pun la fiert cu vegeta.
  • Dupa aproximativ 35-40 minute se adauga si dovleacul.
  • Se fierbe dovleacul timp de 15 minute in supa.
  • Legumele se paseaza in blender si se amesteca cu zeama.
  • Se sareaza si se amesteca cu smantana.
  • Se serveste calda cu cateva fire de ulei de masline, crutoane si smantana.
IIsabelasoare

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
24/10/2013

Excelenta aceasta supa de dovleac! Multumesc Petitchef.!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
FODOR TIBERIU, 24/10/2013

FOARTE REUSIT

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
18/12/2016

De unde vegeta fara sare?

(0) (0) abuz
cris_nedelcovici, 08/10/2015

Nu inteleg de ce mai fierbi dovleacul dupa ce l-ai copt !!!! si vedeta? oribil !.

(0) (0) abuz
23/08/2015

Buna ,gustoasa

(0) (0) abuz
23/08/2015

Cu o asemenea "reteta" te-ai compromis total. Mie mi-ar fi rusine sa ma prezint in fata cititorilor cu asa o catastrofa!

(0) (0) abuz
23/08/2015

Eu folosesc ulei de masline de cateva zeci de ani si niciodata nu am gasit fire de ulei de masline. Cred ca te-a batut soarele in cap Isabela. Dar rau de tot ! In rest este o reteta ordinara. Nimic interesant sau deosebit. Fereasca Sfantul sa vizitez site-ul. Mai bine o iau la fuga !

(0) (0) abuz
23/12/2013

O voi gati acum :)

(0) (0) abuz
28/10/2013

Am facut mai demult si a fost foarte buna!!! O sa mai fac de halloween

(0) (0) abuz
24/10/2013

F.F.!!!e de incercat!Multumesc pt.tot!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3