Ingrediente: 850 gr dovleac placintar 80 ml de lapte de nuca de cocos 70 gr zahar brun 1 lingurita scortisoara macinata 50 gr de faina de nuca de cocos (pentru...
Ingrediente: 225 ml apa minerala 425 gr faina alba 7 linguri de ulei 1 kg de dovleac 8-10 linguri de zahar 1 lingurita scortisoara 1 plic zahar vanilat ulei,...
Ingrediente: PENTRU UMPLUTURA: un dovleac (eu am avut 1,5 kg dovleac ras) 200 g zahar (eu am folosit brun) 50 g unt PENTRU FOI: 7 linguri ulei 7 linguri lapte 7...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 1/2 kg dovleac ras 1/2 kg faina 2 oua 1 ceasca zahar coaja rasa de lamaie 1/2 ceasca de lapte caldut amestecat cu 1 lingurita de drojdie 1 praf de...
Ingrediente: Foi: 500 g. faina 1/2 lingurita sare 3 linguri ulei un cub drojdie proaspata apa calda cat cuprinde Umplutura: dovleac cca 1 kg jumate 1kg.700 g....
Ingrediente: Pentru foaie: 3 cani de faina 1 ou 1 lingura de zahar 1 lingura cu miere 50 g unt 1 lingurita de otet 1/2 cana cu apa Pentru umplutura: 500g...
Ingrediente: 150 grame unt 175 grame zahăr brun 1 ou 225-250 grame dovleac răzuit şi gătit 200 grame făină un vârf de sare 7 grame praf de copt 1 linguriţă...
Dovleacul este un aliment complex, cu un pret accesibil, de la care sunt folosite florile, semintele si miezul. Fiind o leguma tare care se consuma cu precadere prelucrata termic, dovleacul se pastreaza proaspat luni de zile, fiind usor de depozitat.
Ingrediente: 1 kg dovleac 1 ceapa medie 2 cartofi medii 2 morcovi medii 1 pastarnac o jumatate de mar mare 150 gr smantana grasa 30 gr vegeta fara sare sare...
Ingrediente: 200 g faina 100 g ciocolata amara (lapte) 1 plic praf de copt 140 g nuci (alune/migdale) 400 g dovleac copt 6 oua 150 g unt 240 g zahar brun 1...
Ingrediente: pt aluat 600 g faina un pachet margarina 1 ou 150 g zahar varf bicarbonat 1/2 lingurita de otet putin lapte, cit cere aluatul. 3-4 linguri de gris...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 250 g unt rece 4 galbenusuri 200 g zahar fin coaja rasa de la o lamaie sau vanilie Pentru umplutura: 1 dovleac mediu,...
Ingrediente: 600 g faina 400 ml apa calduta pentru framantat un cub mic de drojdie 2 linguri de ulei 1 lingura de otet un praf de sare 2 felii de dovleac...
Ingrediente: Aluat: 9 linguri de ulei 200 ml lapte batut 1 plic praf de copt 200 g nuci macinate 250 g faina 1 lingura miere 1 lingura de zahar brun coaja rasa...
Ingrediente: foi: 2 linguri smantana -2 oua 1 pahar mic cu lapte 2 linguri zahar faina cat cuprinde un praf sare umplutura: 2 Kg bostan 6 linguri zahar 125 g...
Ingrediente: pentru blat: 5 buc oua 100 g ciocolata cu lapte 200 ml lapte 100 g zahar 80 g unt 200 g faina 100 g samburi de nuca 4 linguri dovleac ras esenta de...