Strudel cu dovleac

Desert
8 porții
Ușor
3 ore

Ingrediente

8

pt umplutura:

pt aluat:

Preparare

Preparare1 oră
Gătire2 ore
  • Umplutura:
    dovleacul ras se pune la calit cu zahar dupa gust.
    se presara scortisoara si se amesteca cu stafidele.
    eu am avut un dovleac care nu avea zeama deloc asa ca am mai pus apa cate putin.

    aluatul:
    untura se freaca cu faina, se pun oule, sarea, zaharul, coaja de lamaie, si drojdia dizolvata in laptele caldut.
    se framanta un aluat potrivit de tare. se lasa 20 minute sa se odihneasca.

    aluatul se imparte in 3, se intinde fiecare bucata, se pune 1/3 dovleac si se ruleaza, se unge cu galbenus de ou, se coace la foc mic pt inceput apoi se da focul mai tare.
DDia2009

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super

abuz

anonymous

Ideea cu folosirea unturii,în locul uleiului,foarte buna !

abuz

anca1971

Comentariul tău:ca la bunica acasa!

abuz

anonymous

Are mirosul zilelor frigurose de iarna in Moldova. Excelenta.

abuz
AOfelia

AOfelia

Buna!

abuz

anonymous

Ce tre bonn !

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Supeer,,,,,,!!!!!

abuz

anonymous

EXCELENTA RETETA!

abuz

anonymous

Fara untura - gretos,

abuz