Strudel cu dovleac
Ingrediente
8
pt umplutura:
pt aluat:
Preparare
Preparare1 oră
Gătire2 ore
- Umplutura:
dovleacul ras se pune la calit cu zahar dupa gust.
se presara scortisoara si se amesteca cu stafidele.
eu am avut un dovleac care nu avea zeama deloc asa ca am mai pus apa cate putin.
aluatul:
untura se freaca cu faina, se pun oule, sarea, zaharul, coaja de lamaie, si drojdia dizolvata in laptele caldut.
se framanta un aluat potrivit de tare. se lasa 20 minute sa se odihneasca.
aluatul se imparte in 3, se intinde fiecare bucata, se pune 1/3 dovleac si se ruleaza, se unge cu galbenus de ou, se coace la foc mic pt inceput apoi se da focul mai tare.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super
anonymous
Ideea cu folosirea unturii,în locul uleiului,foarte buna !
A
anca1971
Comentariul tău:ca la bunica acasa!
anonymous
Are mirosul zilelor frigurose de iarna in Moldova. Excelenta.

AOfelia
Buna!
anonymous
Ce tre bonn !
anonymous
Delicioasa
anonymous
Supeer,,,,,,!!!!!
anonymous
EXCELENTA RETETA!
anonymous
Fara untura - gretos,