În mijlocul făinii de a face o groapă în care, a pus apă caldă dizolvă sare, oțet și ulei, apoi se framanta aluatul în funcție de primăvară dur, care nu mai este lipicios, apoi bate în de câteva ori pe marginea până un aspect lucios și au vezicule, se acoperă cu o cârpă și se lasa sa stea timp de 15 la 20 de minute să se odihnească într-un loc cald, fără curent.
Se amestecă bine refrigerate cu zahăr, pesmet, coaja de lamaie si stafide după ce Almas în puțină apă rece (sa se umfle).
Din aluatul de a face hemoroizi mici, care se extind de la un făcăleț straturi subtiri, care sunt acoperite cu compoziția de brânză. Apoi, rola cu ușurință în rulouri care sunt plasate una lângă alta într-un vas uns cu unt sau margarina.
Apoi da la cuptor până la uniformizare de aur. În cazul în care placa maro strudelele taie în bucăți potrivite numai după ce s-au răcit cu zahar pudra si se serveste pudreza vanilat. Dacă rece.
Comentarii:
Din aluat nu mi-au iesit hemoroizi ,nici mici nici mai mari !Sa-ti fie rusine cu ce afisezi !