Placinta cu dovleac

Placinta cu dovleac
Desert
8 porții
Ușor
1 h 5 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire45 min
  • Se face coca din apa minerala, faina si ulei. Daca inca se lipeste de maini se mai pune putina faina. Se lasa sa se odihneasca pana radeti dovleacul. Se rade dovleacul pe partea cu gauri mari si se amesteca intr-un castron cu zaharul si scortisoara. Daca aveti puteti sa-l radeti in robotul de bucatarie. Se tapeteaza masa de lucru cu faina. Se imparte coca in 2 parti egale. Se intinde prima foaie de lungimea tavii de aragaz. Se pune pe ea jumatate din dovleac si ruleaza, avand grija sa o inchideti la capete. Se unge tava cu ulei si tapeteaza cu faina. Se intinde a doua foaie urmand aceleasi procedee. Se pun in tava si se coc la foc potrivit 45-55 de minute. Se poate pudra cu zahar pudra amestecat cu zahar vanilat. Se taie a doua zi. Se pastreaza la frigider sau la temperatura camerei acoperita cu folie.

    Detalii suplimentare gasiti pe:
    www.gatindcumira.blogspot.com
Gatind cu MiraGatind cu Mira

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 15
05/04/2015

Super!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
24/03/2015

EXCELENTA!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
21/02/2015

Foarte buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/01/2015

Este de post.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/02/2014

Foarte buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
25/01/2014

E foarte buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
17/01/2014

Este foarte bună!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
09/11/2013

:D :**

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/11/2013

Excelent de bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
22/10/2013

Super

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 15