Se framanta un aluat elastic,care se lasa 15 minute sa se odihneasca.Se imparte in patru si din fiecare parte se intinde cate o foaie,cat de subtire se poate,intai cu sucitorul apoi cu mainile.
Foaia se pune pe hartie de copt,se pune dovleac pe toata suprafata foii si cu ajutorul hartiei se ruleaza. Se aseaza rulourile in tava unsa.
Se ung si ele deasupra cu ulei si se dau la cuptor,la foc mediu,pana se rumeneste putin deasupra.Se pudreaza cu zahar pudra.
Comentarii (182):
Super buna reteta, m-au laudat prietenii
Vreau sa o fac si sper sa iasa tot la fel de gustuoasa.Multumesc
Foarte buna!
Super si eu tot cu foi de casa fac
Super
OK
Excelenta placinta ! am facut-o si eu .
Este usor de preparat si suuuper gustoasa
Imi place reteta postata de tine.Felicitari! Tot asa o fac si eu;prefer foile facute in casa,cu aluat framantat si drojdie-au un gust special.
Aspect f frumos acum miine am sa vad cit de buna e