Placinta cu dovleac

Aperitiv
2 porții
Foarte ușor
50 min
684 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 1.87 (0.93€/porție)

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se curata devleacul de coaja se scot semintele si se taie bucati.Se rad bucatile de dovleac si se amesteca cu zaharul si scortisoara.
  • Se pune dovleacul ras intr-o cratita pe foc si se caleste putin. Se face un aluat din faina apa si un praf de sare.
  • Se imparte aluatul in patru parti egale se intinde o foaie si se stropeste cu ulei.Se pune deasupra dovleacul ras si se ruleaza foaia.
  • Se aseaza in tava unsa cu ulei sulurile de placinta si se ung deasupra cu ulei.Se dau la cuptor la foc mediu si se lasa pana se rumeneste.Se serveste rece.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 684Kcal
  • Carbo: 158.9g
  • Grăsimi: 0.4g
  • Grăsimi sat.: 0.2g
  • Proteine: 7.4g
  • Fibre: 6g
  • Zahăr: 121.2g
  • ProPoints: 18
  • SmartPoints: 35
Informații nutriționale pentru 1 porție (660g)
vio_dreamsVio_dreams

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Este o placinta foarte gustoasa si pe placul tuturor

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Its verrrrrryyyyyy goooooodddd !!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super buna

abuz

Lir21

Foarte buna!!!

abuz

anonymous

Superrrr

abuz