Placinta cu dovleac
Ingrediente
2
Cost estimat: 1.87Euros€ (0.93€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se curata devleacul de coaja se scot semintele si se taie bucati.Se rad bucatile de dovleac si se amesteca cu zaharul si scortisoara.
- Se pune dovleacul ras intr-o cratita pe foc si se caleste putin. Se face un aluat din faina apa si un praf de sare.
- Se imparte aluatul in patru parti egale se intinde o foaie si se stropeste cu ulei.Se pune deasupra dovleacul ras si se ruleaza foaia.
- Se aseaza in tava unsa cu ulei sulurile de placinta si se ung deasupra cu ulei.Se dau la cuptor la foc mediu si se lasa pana se rumeneste.Se serveste rece.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 684Kcal
- Carbo: 158.9g
- Grăsimi: 0.4g
- Grăsimi sat.: 0.2g
- Proteine: 7.4g
- Fibre: 6g
- Zahăr: 121.2g
- ProPoints: 18
- SmartPoints: 35
Informații nutriționale pentru 1 porție (660g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este o placinta foarte gustoasa si pe placul tuturor
am gătit această rețetă
anonymous
Its verrrrrryyyyyy goooooodddd !!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Super buna
L
Lir21
Foarte buna!!!
anonymous
Superrrr