Ingrediente: 350 gr dovleac 1 picătură de ulei de măsline 200 gr brânză feta 60 g iaurt grecesc 1 (sau 2) linguri de miere 1 linguriță rozmarin uscat 1 vârf de...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 230 g faina 2 oua 1/2 plic zahar pudra o lingurita scortisoara 200 g zahar 115 g unt 220 g dovleac copt 1 plic zahar vanilat cateva nuci un praf...
Ingrediente: 300 g faina, cernuta 1 ½ lingurita bicarbonat 1 lingurita scortisoara un praf de sare 100 g zahar brun -4 oua 250 g piure de dovleac 200 ml lapte...
Ingrediente: 1 pachet 500 g foi de placinta 1 kg dovleac de placinta 100 ml ulei 250 g zahar, 1 plic zahar vanilat 20 g zahar pudra, 1 lingurita scortisoara 1...
Ingrediente: 600 g faina alba. 150 g unt sau margarina maestro 2 oua coaja rasa de la o lamaie zeama stoarsa de la o lamaie 1 lingura esenta de rom 1 cubulet...
Dovleacul este un aliment complex, cu un pret accesibil, de la care sunt folosite florile, semintele si miezul. Fiind o leguma tare care se consuma cu precadere prelucrata termic, dovleacul se pastreaza proaspat luni de zile, fiind usor de depozitat.
Ingrediente: 1 cana fulgi de ovaz 1 cana tarate de grau 2 g seminte de susan 1 cana faina alba (+ extra pt framantat) 1 l-ta sare 3 lg ulei de masline 1 cana...