Briose cu dovleac copt
Ingrediente
4
Cost estimat: 2.67Euros€ (0.67€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Pentru inceput topim untul impreuna cu zaharul si lasam sa se racoreasca. Amestecam faina cu praful de copt, scotisoara si un praf de sare. Tocam nucile si le adaugam la ingredientele uscate. Facem piure dovleacul daca e cazul .
- Amestecam untul topit cu ingredientele uscate, 2 oua, zahar pudra, zahar vanilinat, dovleacul si un praf de sare. Omogenizam bine si turnam compozitia rezultata in formele de briose tapetate cu hartie speciala pentru briose.
- Dam tava la cuptor si dupa 25-30 de minute facem testul scobitorii. Decoram cu ciocolata sau pudram cu zahar vanilat.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 681Kcal
- Carbo: 94.7g
- Grăsimi: 27.6g
- Grăsimi sat.: 16.7g
- Proteine: 10.6g
- Fibre: 3.8g
- Zahăr: 54.7g
- ProPoints: 18
- SmartPoints: 31
Informații nutriționale pentru 1 porție (223g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
19/10/2013
Azi 19 10 2013 am gasit aceasta reteta, am facut briosele si au iesit excelente. Multumesc pt reteta desi sunt cateva mici serete ascunse.O buna gospodina le depisteaza si remediaza. multumesc.