Intr-o cratita, punem la foc mediu dovleacul ras; cand este scazut si patruns, adaugam zahar dupa gust, 1-2 pliculete zahar vanilat, un pic de sare si 3-4 linguri de gris.Amestecam bine. Luam deoparte si lasam sa se raceasca.
Pregatim o tava, pe care o ungem cu putin unt. Asezam prima foaie in tava. Turnam dovleacul peste foaia din tava si nivelam. Acoperim cu cea de-a doua foaie, pe care o impungem din loc in loc cu furculita.
Presaram pe deasupra cateva bucatele de unt si dam tava la cuptorul incins, la 400F, pana cand placinta e bine rumenita. Se taie dupa ce s-a racit complet.
Comentarii (30):
Foare bun
Ce fel de foi de placinta ? Cele pe care le-ai folosit nu arata ca cele din comert , cum se prepara ? E o reteta incompleta .
Imi place dar este cam llllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnggggggaaaaaaaaaaa
E foarte gustoasa
Astept sa se coaca
Fac si eu maine, v-a iesi o bunatate
E f buna!!!
Buna buna buna::
Comexclent !entariul tău:
Comentariul tău:Am facut intocmai si a tesit ffffffff buna