Placinta cu dovleac

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Intr-o cratita, punem la foc mediu dovleacul ras; cand este scazut si patruns, adaugam zahar dupa gust, 1-2 pliculete zahar vanilat, un pic de sare si 3-4 linguri de gris.Amestecam bine. Luam deoparte si lasam sa se raceasca.
  • Pregatim o tava, pe care o ungem cu putin unt. Asezam prima foaie in tava. Turnam dovleacul peste foaia din tava si nivelam. Acoperim cu cea de-a doua foaie, pe care o impungem din loc in loc cu furculita.
  • Presaram pe deasupra cateva bucatele de unt si dam tava la cuptorul incins, la 400F, pana cand placinta e bine rumenita.
    Se taie dupa ce s-a racit complet.
AncasosuAncasosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Foare bun

am gătit această rețetă
abuz

Lixandra

Ce fel de foi de placinta ? Cele pe care le-ai folosit nu arata ca cele din comert , cum se prepara ? E o reteta incompleta .

abuz

anonymous

Imi place dar este cam llllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnggggggaaaaaaaaaaa

abuz

anonymous

E foarte gustoasa

abuz

anonymous

Astept sa se coaca

abuz

anonymous

Fac si eu maine, v-a iesi o bunatate

abuz

anonymous

E f buna!!!

abuz

anonymous

Buna buna buna::

abuz

anonymous

Comexclent !entariul tău:

abuz

anonymous

Comentariul tău:Am facut intocmai si a tesit ffffffff buna

abuz
  • pagina 1 / 3